Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S-ben lenne pár kérdésem, vélemények? (bőv. Lent)
Több külön kategóriás kérdésem van, de valamilyen szinten összefüggnek, ezért írok ide.
Szóval:
1. Holnap (ápr.1.) mennyire tűnnék infantilisnek egy bohócsapkával és anyukámmal karöltve a szájsebészeti klinikán reggel 8-kor?
2. A nap hangulatából kifolyólag el lehetne-e morzsolni pár bókot vagy finom utalást az igen fiatal és szép rezidens doktornőnek, aki műteni fog engem? (pl. "és műtét után megkaphatom a fogam?" - "persze" - "meg a röntgen is kéne" - "természetesen" - és elkérhetném a telefonszámát is?" - "...")
3. Kivitelezhető a 2. kérdés úgy, hogy anyukám is jelen van (mivel nem vagyok nagykorú, kell a beleegyezese), és ő nem tudja, hogy leszbikus vagyok?
Ha valami nem lenne tiszta, akkor: Bölcsességfogamat műtik bolondok napján. Eléggé tréfás szoktam lenni, ezen a napon pedig már-már kötelező. A dokinőm nagyon csinos, nem hinném hogy "ferde", de kíváncsi lennék az arcára a fenti példa után :D. És igen, leszbikus vagyok, de anyu még nem tudja (max. csak sejtheti).
Szerintetek?
Előre is köszi az értelmes véleményeket, válaszokat, tanácsokat! :)
17,5/L/L
Jó arc vagy! :D
Viszont szerinted anyukád nem jött volna rá,hogy leszbi vagy egy ilyen kérdésből?
sok hülyeséget összehordok amúgy is, ezt meg foghattam volna a nap hangulatára.
amúgy meg tervezem a közeljövőben elmondani, szóval nem lett volna para ha rákérdez. :)
már csak az a kérdés, hogy a következő műtétnél játszam be a telószámot, vagy inkább az utolsónál? így ha ciki lenne akkor már mind1, nem találkozunk max. csak a varratszedésnél. :D
Én sosem voltam ilyen bátor. Biztos csak az utolsónál csináltam volna meg. (vagy még akkor sem). :(
De az is lehet, (bár viszonylag kicsi rá az esély),hogy a dokinéni csak arra vár,hogy végre lépj,és a karjaidba vethesse magát! :D :D :D
nagyon toleráns és segítőkész embernek ismerem, többször szót emelt már a melegek mellett pl. nevelőapámmal szemben amikor téma volt (nyári felvonulás), illetve mondott olyat is, hogy neki bármit mondanánk, nem lenne az a reakciója, hogy ott az ajtó, parancsolj, mehetsz.
szóval ilyen szempontból nem félek, max. attól, hogy haragudni fog amiért eddig nem mondtam el.
én akkor azt tanácsolom, hogy mondd el, mert sokkal jobb a közérzete utána az embernek :)
20/L/L
igen, tudom, szeretném is, de még nem volt rá megfelelő alkalmam... és amíg nem tudja, nem fogja megérteni a szalagavatós problémámat se :/
http://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__ballagas__5241111-fiu..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!