Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S-ben lenne pár kérdésem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S-ben lenne pár kérdésem, vélemények? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Több külön kategóriás kérdésem van, de valamilyen szinten összefüggnek, ezért írok ide.

Szóval:

1. Holnap (ápr.1.) mennyire tűnnék infantilisnek egy bohócsapkával és anyukámmal karöltve a szájsebészeti klinikán reggel 8-kor?

2. A nap hangulatából kifolyólag el lehetne-e morzsolni pár bókot vagy finom utalást az igen fiatal és szép rezidens doktornőnek, aki műteni fog engem? (pl. "és műtét után megkaphatom a fogam?" - "persze" - "meg a röntgen is kéne" - "természetesen" - és elkérhetném a telefonszámát is?" - "...")

3. Kivitelezhető a 2. kérdés úgy, hogy anyukám is jelen van (mivel nem vagyok nagykorú, kell a beleegyezese), és ő nem tudja, hogy leszbikus vagyok?

Ha valami nem lenne tiszta, akkor: Bölcsességfogamat műtik bolondok napján. Eléggé tréfás szoktam lenni, ezen a napon pedig már-már kötelező. A dokinőm nagyon csinos, nem hinném hogy "ferde", de kíváncsi lennék az arcára a fenti példa után :D. És igen, leszbikus vagyok, de anyu még nem tudja (max. csak sejtheti).

Szerintetek?

Előre is köszi az értelmes véleményeket, válaszokat, tanácsokat! :)

17,5/L/L

2014. márc. 31. 22:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Jó arc vagy! :D

Viszont szerinted anyukád nem jött volna rá,hogy leszbi vagy egy ilyen kérdésből?

2014. ápr. 2. 10:50
 12/21 A kérdező kommentje:

sok hülyeséget összehordok amúgy is, ezt meg foghattam volna a nap hangulatára.

amúgy meg tervezem a közeljövőben elmondani, szóval nem lett volna para ha rákérdez. :)

már csak az a kérdés, hogy a következő műtétnél játszam be a telószámot, vagy inkább az utolsónál? így ha ciki lenne akkor már mind1, nem találkozunk max. csak a varratszedésnél. :D

2014. ápr. 2. 10:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem voltam ilyen bátor. Biztos csak az utolsónál csináltam volna meg. (vagy még akkor sem). :(

De az is lehet, (bár viszonylag kicsi rá az esély),hogy a dokinéni csak arra vár,hogy végre lépj,és a karjaidba vethesse magát! :D :D :D

2014. ápr. 2. 11:09
 14/21 A kérdező kommentje:
XD hát kétlem, de azért nem lenne rossz :DD
2014. ápr. 2. 12:44
 15/21 anonim ***** válasza:
És amúgy szerinted anyukád hogy fogja majd fogadni,ha elmondod,vagy kiderül,hogy leszbikus vagy?
2014. ápr. 2. 13:01
 16/21 A kérdező kommentje:

nagyon toleráns és segítőkész embernek ismerem, többször szót emelt már a melegek mellett pl. nevelőapámmal szemben amikor téma volt (nyári felvonulás), illetve mondott olyat is, hogy neki bármit mondanánk, nem lenne az a reakciója, hogy ott az ajtó, parancsolj, mehetsz.

szóval ilyen szempontból nem félek, max. attól, hogy haragudni fog amiért eddig nem mondtam el.

2014. ápr. 2. 13:10
 17/21 anonim ***** válasza:

én akkor azt tanácsolom, hogy mondd el, mert sokkal jobb a közérzete utána az embernek :)

20/L/L

2014. ápr. 2. 20:18
 18/21 A kérdező kommentje:

igen, tudom, szeretném is, de még nem volt rá megfelelő alkalmam... és amíg nem tudja, nem fogja megérteni a szalagavatós problémámat se :/

http://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__ballagas__5241111-fiu..

2014. ápr. 2. 21:03
 19/21 anonim ***** válasza:
hm...talán érdemes a szalagavató témát felhozni, arról beszélgetni és "azon keresztül" coming out-olni
2014. ápr. 4. 12:00
 20/21 anonim ***** válasza:
mert hidd el, sose fogod azt érezni, hogy ez a megfelelő alkalom :D mert erre nincs is megfelelő alkalom
2014. ápr. 4. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!