Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S-ben lenne pár kérdésem, vélemények? (bőv. Lent)
Több külön kategóriás kérdésem van, de valamilyen szinten összefüggnek, ezért írok ide.
Szóval:
1. Holnap (ápr.1.) mennyire tűnnék infantilisnek egy bohócsapkával és anyukámmal karöltve a szájsebészeti klinikán reggel 8-kor?
2. A nap hangulatából kifolyólag el lehetne-e morzsolni pár bókot vagy finom utalást az igen fiatal és szép rezidens doktornőnek, aki műteni fog engem? (pl. "és műtét után megkaphatom a fogam?" - "persze" - "meg a röntgen is kéne" - "természetesen" - és elkérhetném a telefonszámát is?" - "...")
3. Kivitelezhető a 2. kérdés úgy, hogy anyukám is jelen van (mivel nem vagyok nagykorú, kell a beleegyezese), és ő nem tudja, hogy leszbikus vagyok?
Ha valami nem lenne tiszta, akkor: Bölcsességfogamat műtik bolondok napján. Eléggé tréfás szoktam lenni, ezen a napon pedig már-már kötelező. A dokinőm nagyon csinos, nem hinném hogy "ferde", de kíváncsi lennék az arcára a fenti példa után :D. És igen, leszbikus vagyok, de anyu még nem tudja (max. csak sejtheti).
Szerintetek?
Előre is köszi az értelmes véleményeket, válaszokat, tanácsokat! :)
17,5/L/L
Na, már itthon lábadozok és jegelem a fejem :D
Sajnos a dokinőmnek fontos dolga akadt, de a bohócsapka bohócorr kombó megvolt, jót mosolyogtunk rajta. Helyette egy fiatal srác végezte a beavatkozást meg egy tanuló, közben meg 2 másik tanuló figyelt, meg fényképezgetett =.=
De még van 3 fogam, azokat már a fogtündérkém vési ki, és anyu sem fog már kísérgetni, tök fölöslegesen volt ott. :D
akkor legközelebb elsütheted :D
egyébként meg jó lábadozást, hál istennek nekem még nem vacakolnak azok a szarok, pedig már 20 vagyok...remélem nem is fognak :D
köszi, megvagyok :D épp egy kis törtkrumplit nyammogok >.<
mázlista vagy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!