Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fityma szukulettel lehet szexelni?
lehet, idővel kitágul, nyúlik.
nekem a fitymafékem rövid, meg a makkom is elég nagy, a doki kiröhögött majdnem amikor elmondtam neki.
hát ehhez a mértékét is kéne ismerni, de ha gondot okoz a hátrahúzása, le kell azt onnan szedni. elég rutineljárás a metélés, nem kell tartani tőle, és még egy vagon előnyt is kapsz cserébe.
Az a nagy gond, hogy ha így hagyod, a folyamatos szűkület miatt csak begyullad, ettől meg hegesedik, tovább szűkül, és ennek az életben se lesz vége :( Úgyhogy egyszer rá kéne szánni magad, és feláldozni 2 hetet a metélésre.
Javaslom, hogy válaszd ki neten is elérhető mintákból a fazont (van itt a részleges metéléstől kezdve az amerikai "lecsapós" módszerig sok típus, nyilván neked kell eldönteni, melyik tetszik, bár a metélés akkor nyeri el teljes előnyét, ha nem részlegesen vagdosnak belőle, hanem normálisan lemetélnek - erre vonatkozóan találsz rengeteg írást, hogy mi számít optimálisnak).
éN ENNYIT TUDOK .... de mint írtam, egészében kellene ismerni a helyzetedet, pl. a féket is, a szűkület mértékét mindenképpen, mert ezek mind döntő tényezők a metélés típusának megválasztásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!