Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akar tőlem? Tetszek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem? Tetszek neki?

Figyelt kérdés

Sürgősen segítenetek kell! Nem tudom mit csináljak. :S van 1 srác(Robi) és tetszik nekem. órán szoktuk egymást bámulni. Olyankor mindketten mosolygunk. Tök jól elviccelődünk meg minden. Múltkor combon csapott. Ma meg a kezemet csapkodta egy nyaklánccal. Nagyon rosszul esett megsértődtem. és odajött megkérdezni h:mivan? . én meg mondtam h semmi. Szal 1 picit összevesztünk. Aztán ott álltunk az osztályfőnöknél és odaálltam a Robi mellé. és a vállamra rakta a kezét. Aztán én is az övére. Utána meg egyre közelebb hajolt. és aztán meg le akarta venni a sálamat. úgy viselkedik mint 1 ovis. =P mindig mosolyog rám =)nem tudom h ő mit érez.

Csak barátként tekint rám? Vagy ha nem akkor miért bánt? =(

2009. dec. 18. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Azt nem írtad le,hogy hány évesek vagytok! :D De amúgy lehet benne vmi,elképzelhető,hogy tetszel neki,mert végülis a kitüntetett figyelem megvan...
2009. dec. 18. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Véletlenül a mi osztályunkban is volt egy ilyen srác aki történetesen Robi volt. Ugyanilyeneket csinált, de egymás mellett is ültünk matek órákon szóval akkor ment azsórakozás. SMS-t is küldünk egymásnak meg hívogattuk is egymást és azt hittem alakul valami, de kiderült, hogy csak a haverjaként szeretett. Ez nagyon rosszul esett nekem. Az összes barárnőm írigyelt mert azt hitték, hogy lesz belőle valami. Nagy csalódás volt.
2009. dec. 18. 15:23
 3/4 A kérdező kommentje:

én 15 vagyok ő meg 16...

tegnap este beszéltem vele msn-en...és elmondta h ő sejti h teccek neki.....de semmi szmájli.....szal sztem ez nem jelent jót...:s

2009. dec. 19. 07:51
 4/4 A kérdező kommentje:

megint én...történtek dolgok...

szal...szilveszterkor feljött..elvoltunk meg minden...előtte tett olyan megjegyzést h én biztos rá fogok mászni és ha nem lesz tiszta akor még hagyni isfogja....stb...aztán fennvolt...de nem történt semmi....ár hét múlva randizn akart velem 1 srác...és én et szépen leírtam a blogomba....ő meg elolvasta és megsértődött...később lett barátnője...és teljesen ki voltam bukva...sírtam és nagyon fájt...ráadásul direkt baszogatott...elmesélte h mit csinálnak a barátnőjével stb...aztán szakítottak és most nincs barátnője....egy veszekedés során megtudtam h ő akar(t) mit tőlem.....és most az a gond h elég furcsa mostanában....néha aranyos...néhameg bunkó...miért csinálja ezt? ő sem tudja h mit akar? lehet hogy nem tud bízni bennem?:S

2010. ápr. 4. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!