Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok két nőbe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok két nőbe, miért akkora baj ez?

Figyelt kérdés
4 éves kapcsolatom van a barátnőmmel. Szeretem, szeretném, ha a feleségem lenne. Van egy másik lány is. Vele is szeretjük egymást, igaz, ez a kapcsolat csak hét hónapos. Ő tud a barátnőmről és elfogadja, megérti mert érzi, hogy meghalnék érte, ahogy a barátnőmért is. A barátnőm nehezebb eset, nincs gond köztünk, együtt is élünk, de ő nem akar hallani a dologról. Ő még csak annyit tud, hogy teszik valaki, úgy, mint ő. Megbántanám az igazsággal. Mindenki csalfának tart, aki ismeri a történetemet, de ez nem igaz, számomra nincs értelme annak, hogy egymással csalom őket, ez olyan, mintha önmagával csalnék valakit, hisz mindkét esetben a szerelmemmel vagyok. Hiszem, hogy képes lennék ugyanúgy szeretni őket, ha ezt felvállalnám. Végülis most is ezt teszem és a barátnőm, a régebbi nem sejt semmit, mert mindent megkap tőlem, amit egy nő szeretne. Még ha hármasban lennénk is, hiszem, hogy fent tudnám tartami a békét. A szokásos kérdés, hogy mit tennék, ha valamelyik lány két férfit akarna? Elfogadnám, mert ismerem az érzést. Akkor miért vagyok sokak szemében szörnyeteg?
2014. márc. 31. 17:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeretted volna azt a lányt akkor sosem szeretsz bele a másik lányba!!!
2014. márc. 31. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!