Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok két nőbe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok két nőbe, miért akkora baj ez?

Figyelt kérdés
4 éves kapcsolatom van a barátnőmmel. Szeretem, szeretném, ha a feleségem lenne. Van egy másik lány is. Vele is szeretjük egymást, igaz, ez a kapcsolat csak hét hónapos. Ő tud a barátnőmről és elfogadja, megérti mert érzi, hogy meghalnék érte, ahogy a barátnőmért is. A barátnőm nehezebb eset, nincs gond köztünk, együtt is élünk, de ő nem akar hallani a dologról. Ő még csak annyit tud, hogy teszik valaki, úgy, mint ő. Megbántanám az igazsággal. Mindenki csalfának tart, aki ismeri a történetemet, de ez nem igaz, számomra nincs értelme annak, hogy egymással csalom őket, ez olyan, mintha önmagával csalnék valakit, hisz mindkét esetben a szerelmemmel vagyok. Hiszem, hogy képes lennék ugyanúgy szeretni őket, ha ezt felvállalnám. Végülis most is ezt teszem és a barátnőm, a régebbi nem sejt semmit, mert mindent megkap tőlem, amit egy nő szeretne. Még ha hármasban lennénk is, hiszem, hogy fent tudnám tartami a békét. A szokásos kérdés, hogy mit tennék, ha valamelyik lány két férfit akarna? Elfogadnám, mert ismerem az érzést. Akkor miért vagyok sokak szemében szörnyeteg?
2014. márc. 31. 17:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mert egy idióta f**z vagy, egy lelki sz*rdarab.
2014. márc. 31. 17:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem lehetsz két emberbe egyszerre szerelmes. Valószínüleg a megszokás köt a másik lányhoz. És igen, egy szörnyen tisztességtelen ember vagy, mert nem vállalod fel amit csinálsz. Tudjon róla a régi barátnőd is, így legalább tud dönteni.
2014. márc. 31. 17:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Exxi ez nagy baromság... Ha olvasnál történelmet akkor tudnád, hogy ezt a civilizáció szülte hűség ami most megy. Régen pont az volt a divat amit a kérdező leír...
2014. márc. 31. 17:37
 4/11 anonim ***** válasza:
#3 és akkor most legyen nagy sztár majd mert lehet két ember életét is tönkre teszi, csak azért mert nem tud a farkára csomót kötni... ugyan már.
2014. márc. 31. 17:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Elképzelni nem tudom hogyan lehet ugyanúgy szeretni két embert, ettől függetlenül nem török pálcát feletted, hiszen a te életed. Viszont igen, úgy lenne fair, ha régebbi bartánőd is tudna az újabbikról és meg tudnátok beszélni hogy ki hoyógan képzeli a jövőt :)
2014. márc. 31. 17:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Exxi ne legyen nagy sztár, van olyan kultúra és vallás ahol a mai napig megengedett. A szex az a fajfenntartáshoz és a név továbbviteléhez szolgál. Az más dolog megint, hogy mi ebből erkölcsi ügyet csináltunk.
2014. márc. 31. 17:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Aláírom van olyan kultúra de szerintem az nem az öve.

Gondoljatok már bele, hogy a lány mit fog érezni, hogy 4 év után csak így közli a párja, ja bocs kúrogatok mást de azért maradjunk már még együtt.

2014. márc. 31. 17:44
 8/11 anonim ***** válasza:

1. Nem tisztességes a régi barátnőddel amit csinálsz. Átvered őt, hazudsz neki.

2. El ne hidd, hogy az új barátnőd osztozni akarna rajtad. Egyelőre elfogadja ezt a dolgot, de titokban arra vágyik, hogy csak őt szeresd, és hagyd ott a régit. Igazából ő is hazudik neked, mert kellesz neki, és egyelőre ez is jobb, mint a semmi.

3. Ha elmondod a régi barátnődnek, akkor jó esetben választhatsz a 2 közül, rossz esetben ő választja azt, hogy ok mostantól legyél az új barátnőddel, őt meg felejtsd el. Ha van tartása, az utóbbit választaná, de mivel átvered, nem tud ilyen döntést hozni, mégha sejt is valamit.

4. A legtöbb ember csak 1-et tud szerelemmel szeretni. Szerintem te is így vagy ezzel, csak nem vallod be. A régit szeretettel szerezed, az újat meg szerelemmel, de az is, lehet, hogy őt is csak szeretettel.

5. Tényleg könnyen el tudnád fogadni, ha kiderülne, hogy a 2 lány közül bármelyik csal téged a tudtod nélkül? Mert a régivel te ezt teszed. Vagy inkább azt tudnád elfogadni, ha mindkettőnek lenne más palija is rajtad kívül, de a tudtoddal?

2014. márc. 31. 17:49
 9/11 A kérdező kommentje:

Ez nem a szexről szól, akkor prostit tartanék, nem társat, társakat.

Ami a barátnőmet illeti, igen, tisztességtelen vagyok vele, bánt is. Ha valaha rákérdezett volna, már vallottam volna, mert nem hazudnék neki. Persze a titkolózás is egyfajta hazugság, de más a kettő. Az, hogy fel sem merül benne, egy jel, hogy érzi a szeretetemet. Persze meg kell tudnia az igazat, de hogy lehet ilyet finoman közölni?

2014. márc. 31. 17:54
 10/11 anonim ***** válasza:

"Kedvesem, tudod, hogy mennyire imádlak téged, de rossz a lelkiismeretem, és be kell, hogy valljak neked valamit." (Itt már tudni fogja mi a pálya, csak a részletek érdeklik majd). "Emlékszel, amikor fél éve mondtam neked, hogy mennyire tetszik nekem egy lány? Na, hát az a helyzet, hogy nagyon röstellem, de csúnyán átvertelek, fél éve viszonyom van vele" Erre rondán ki fog rád akadni, de ha szóhoz jutsz folytasd. "Az a helyzet, hogy én téged is nagyon szeretlek, de őt is, és nekem mindkettőtökre nagy szükségem van"

Ezekután kidob, mint macskát sz...arni, aztán ha lenyugodott, a következő napokban próbálj meg vele újra beszélni. Valószínűleg megkapod az ultimátumot, hogy vagy ő, vagy a másik, vagy megkapod, hogy tűnj el a francba, soha többet nem akar látni, élj akkor azzal a "lot.yóval". Arra ne nagyon számíts, hogy lenyugszik, és ígyis ebben a formában is folytatja veled, de erre is van mondjuk 1% esély.

Sok sikert.

2014. márc. 31. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!