Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy leálljon a zaklatással a barátom exe?
Fél éve már, hogy különvannak, de azóta is kapja az üzeneteket és rejtett számos hívásokat tőle. Már többször elmondta neki a barátom, hogy nem akar tőle semmit, mégse képes felfogni. Nekem is írt régebben, de szerencsére december óta nem bombáz a hülyeségeivel.
Viszont engem zavar, hogy a páromnak ír, de nem tudom mit kéne tennem. Gondolkodtam rajta, hogy írok neki, de nem szeretnék az ő szintjére lesüllyedni.
Elhiszem, hogy fáj a szakítás, de ez akkor sem normális, pláné ennyi idő elteltével...
Mi lehet a megoldás ilyenkor, ki volt már hasonló cipőben?
1. e-amil, szám csere, face tiltás
2. elmondani neki, hogy még egy telefonhívás, e.mail vagy bármi és a rendőrségre lesz küldve az összes üzenete, a hívásjegyzék zaklatás címszó alatt.
Igen, mondta neki, hogy nem akar tőle semmit.
Azért rendőrségre nem szeretnék menni, valami "békésebb" megoldással kéne zárni ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!