Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Többi lent

Figyelt kérdés
A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt,ő 17 éves, én 15. Már voltunk egymásnál(mielőtt félreértené valaki,szűz vagyok.)Lényeg az hogy már fogdosott(mell és intim részeknél-ruhába-)Néha már eléggé beindul.És most jön a kérdés: szerintetek mit akarhat vagy mit csináljak? nemsokára 18 és ha esetleg komolyabb dolgokat akar azt megértem mert hát 17-18 évesen ez normális,csak a 15 nem korai még? Normális válaszokat írjatok légyszíves és ne kezdjétek hogy fiatal vagyok mert tudom!

2014. márc. 30. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha szereted mi baj lehet?
2014. márc. 30. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek egymást és Te is felkészültnek érzed magad hozzá akkor szerintem lehetne csinálni csak okosan :)
2014. márc. 30. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
3 hónap alatt én 15 évesen biztosan nem engedtem volna, hogy fogdosson a barátom. Egyébként meg nyilvánvalóan szexet akar, kíván téged. Ha úgy érzed, készen állsz, menj bele, simogasd, fogdosd, izgasd őt te is. Ha úgy érzed, nem állsz rá készen, ne titkold ezt, semmi ciki nincs benne, mondd el neki, tudasd vele. Ha szeret, megérti. 3 hónap elég rövid idő egy szűz lány esetében, szóval ne dobd oda magad neki azonnal, mert megbánhatod utána. Ja és egy jó tanács: ha belemész, akkor se rögtön a szexet próbáljátok ki, először több alkalmon keresztül csak pettingeljetek, elégítsétek ki egymást kézzel és szájjal, utána sokkal könnyebb és jobb lesz a szex is.
2014. márc. 30. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem nem korai, de ha 3 hónap után még nem bízol meg benne teljesen, az is rendben van :) ahogy te érzed...
2014. márc. 30. 19:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!