Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetem a segítségeteket? (lenn az infó megtalálható)
Tudod mikor küldenék neki pénzt.
Ha ennyi idő után nem jelentkezett a pólójáért, beraknám a kutya alá, vagy tudomisén.
Még ilyet, hogy elpostázni és pénzt adni mellé...Ohhohooo...
Soha,
Azt hogy hagyd a fenébe, ne foglalkozz vele, mert sose lesz vége a vitatkozásotoknak.
De most melyik csaj írogatott neked? A barátnője, vagy a barátja?
Én amúgy nem vitatkoznék, a múlt az múlt, megtörtént, ha jó volt, ha nem, változtatni nem lehet rajta. Annak meg én nem látom semmi értelmét, hogy akik egyszer szerették egymást, azok utána évekig vágják egymás fejéhez, hogy de megbántam... Nőjetek már föl...
Amit kaptál tőle az ajándék, szóval a tiéd így nyugodtan kidobhatod a kukába a pólójával egyetemben. Ha nem vitte el mikor szakítottatok az az ő baja, egy bíróság sem fog foglalkozni az üggyel. Nehogy már még pénzt is adjál meg bajlódj a cuccai visszaküldésével.
Egyszerűen dobd ki ami nálad maradt és rá emlékeztet majd zárd le a dolgot.
Nekem nem gond, csak a saját érdekedben felejtsd el. Dobd ki a pólóját, a tőle kapott cuccokat, stb.
Ha gondolod, szívesen beszélhetünk. ha tudok segíteni. A közelben lakom, ráadásul leszbikus sem vagyok. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!