Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról az emberről aki olyat kér a párjáról hogy külsőleg változzon meg?
PL: fesse be a haját más színűre.. mert neki az a favoritja
(szerintem merőben szánalom az ilyen ember)
az ilyesmi a tálalástól függ.
csak egy ostoba tálalná ezt ilyen alpári módon,hogy fesd be a hajad mer' nekem az tetszik nem a tied.
a fodrászom gyerekkori haverom.
ezért ha ilyen haj gond volt,akkor vele előre egyeztettem,hogy mit várok el,a csaj eljött velem,mikor engem nyírtak,aztán befizettem "spontán" a lányt is.
a fodrász haverom mivel egész nap főleg nőket vág,kb nagyobb csajozó és oltó gép,mint egy pua mester,úgyhogy rövid úton rábeszéli arra a nőt amit én elvárok.
és utána még nekem hálás mindenki,mert megláttam és előhoztam azt a haj stílust a nőből,amivel még szebb lett,mint volt,csak stílus,vagy pénz hiányában nem tudta megvalósítani.
Azt, hogy gyerek még. Tökmindegy, hogy tizenöt, vagy hatvanöt éves.
Megint más dolog, ha érdeklődésképp felveti,hogy mi lenne, ha világosbarnáról kicsit szöszibbre váltana a leányzó. Szóval mi is a konkrét kérdés és a konkrét helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!