Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen? Vagy fölöslegesen várok?
Könyvmoly vagyok és azon gondolkodom, hogy a valóságban is van olyan mint a könyvekben, hogy meglátod és tudod, hogy Ő az, hogy első pillanatban valami vonz hozzá.
És miért nem "küzdenek" a férfiak mostanában a nők után, akik nem fekszenek le velük egy csettintésre? (tisztelet a kivételnek)
Lehet, hogy romantikus maszlag csak, de fölöslegesen várok egy pasira akivel első pillanatra megértjük egymást?
Én eléggé szerencsétlen vagyok ismerkedéskor (főleg férfiakkal), ilyenkor túl komoly vagyok (ami nem jellemző rám), zárkózott és elég szűk szavú, de csak azért mert nem szeretnék beégni előttük.
Hiába várok egy olyan férfira, aki rászánja az időt, hogy megnyíljak neki és el is tud fogadni? Vagy vegyem le a rózsaszín szemüvegem és érjem be olyasvalakivel akit kedvelek (baráti szinten)? :)
20/L
Csak lazán! :) Gondolj arra, hogy ha kijön rajtad a teljesítési kényszer, úgysem tudnál mindig a maximumon pörögni, így az csak egy átmeneti állapot, ami lehet, hogy tetszik neki, de ha visszaveszel a későbbiekben, az már nem biztos, hogy fog neki. Ellenben ha adod magad, azt, aki valójában vagy a hétköznapokban, akkor elrontani nem lehet. Ha nem tetszel neki így, nem ő az igazi, legalább azt is megtudtad időben, jön más. ;)
Én is hasonlót várok, csak nőből ilyet találni... Egy a millióhoz.
Nem, azért nem kellenek hónapok egy kézen fogáshoz :D
Inkább az, hogy először valamennyire ismerjük meg egymást (pl 3-4 randi után) és csak utána csókoljon meg.
Állítólag velem csak az elején "nehéz" kijönni, utána feloldódom és magamhoz képest normális vagyok.
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!