Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A gizdákkal miért nem foglalko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gizdákkal miért nem foglalkozik senki, holott nekik van óriási hátrányuk a párkeresésben?

Figyelt kérdés
Minden csak a túlsúlyos,kövér emberek körül forog,férfiak és nők esetében is,csak nekik segítenek a lefogyásban,ami hozzáteszem semmi erőfeszítésbe nem kerülne nekik,hiszen kevesebbet enni nem nagy feladat és itt most eltekintenék a betegség miatti kövérségtől.Nem kell folyton arra figyelni,hogy ettem ma 4x-5x legalább és szórni a pénzt drága kajákra,sütni,főzni,edzeni,mint az olyan gizdáknak akik tömeget szeretnének elkeseredetten növelni.

2014. márc. 29. 13:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Fiacskám, a 100. ilyen kérdés után se leszünk okosabbak. A 101.nél inkább gondolkozzál el, és menj el futni.

Atyaúristen..

2014. márc. 29. 13:35
 12/23 anonim ***** válasza:

Annyit még hozzátennék, hogy sokan foglalkoznak ezzel is. Eddig szinte az összes testépítéssel kapcsolatos oldalon láttam cikkeket, táplálkozási tanácsokat arról hogyan növelj testtömeget.

És nehogy azt hidd fogyni olyan egyszerű. Én estére már szinte nem is eszek, elég sokat mozgok (jó, nem futok naponta maratonokat...) mégsem fogyok szinte egy dekát sem. A test beáll egy ideális testsúlyra és, ha kevesebb kalóriát fogyasztasz akkor az anyagcseréd is lecsökken szóval majdhogynem ugyanott vagy.

2014. márc. 29. 13:36
 13/23 anonim ***** válasza:

"Annak pofon egyszerű,aki már eleve hájas,van mit átalakítania izommá."

Hát ez finoman szólva "NEM EGÉSZEN" így működik......:'D

2014. márc. 29. 13:38
 14/23 A kérdező kommentje:
Hát igen,jó neked,én ha egy nap kihagyok egy étkezést,már fogyok is 2-3 kilót.A tömegnöveléshez rengeteg pénz és idő kell,a fogyáshoz csak akarat.
2014. márc. 29. 13:40
 15/23 anonim ***** válasza:
A rizs nem drága azt már csak kibírja a pénztárcád.
2014. márc. 29. 13:42
 16/23 anonim ***** válasza:

"edzésről meg annyit,hogy konditerembe járok jó ideje"

8 as vagyok: Akkor meg már van rajtad izom gondolom szálkás vagy azt is szeretik a csajok!

2014. márc. 29. 13:46
 17/23 A kérdező kommentje:
nem vagyok szálkás,gizda vagyok
2014. márc. 29. 13:50
 18/23 anonim ***** válasza:

#1:

Én akármennyit eszem, NEM tudok hízni, immár 30 éve.

Sportolok, izmos vagyok, de vékony, már nem is érdekel.

Sokan szeretik a vékony nőket, akik meg a teltebbre buknak, azokról lemaradok. Senki sem tetszhet mindenkinek.

2014. márc. 29. 13:52
 19/23 anonim ***** válasza:
8 as vagyok: segítek összehozni pár kg-ot de írd le hogy milyen magas vagy és a mostani testsúlyodat
2014. márc. 29. 13:58
 20/23 A kérdező kommentje:
én is beletörődtem már,hogy soha nem lehetek izmos,nagy tömegű pasi,csak egy gizda kis gilisztaféreg maradok örök életemre
2014. márc. 29. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!