Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, valami jó ötlet kellene?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, valami jó ötlet kellene?

Figyelt kérdés

Én mindennap vonatozom az egyetemre, őt szerdánként szoktam látni. Áll a peronon...majd felszáll a vonatra. Sajnos nem ismerjük egymást, és a vonat is az az egyterű fajta, két-két ülés egymás mögött (kb. mint a buszon), tehát nem ülhetek be csak úgy mellé, amikor máshol is van egy csomó hely... Eddig párszor láttam, általában alszik a vonaton. Múlt héten nem jutott jobb az eszembe, kértem tőle egy zsebkendőt. Béna, tudom, de valahogy a peronon nem volt ötletem, mivel szólíthatnám meg, a vonaton mögöttem ült és aludt.... Így más nem jutott eszembe. Ideadta a zsebkendőt, megköszöntem, vártam pár mp-et, aztán láttam, hogy álmos, fáradt, pakol a táskájában, szállna le és menne a dolgára, így megköszöntem és elmentem én is.

Szerintetek hogyan tudnék megismerkedni vele? Nehéz! Kb. 22-23 éves lehet.

2014. márc. 29. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Meny oda es beszelges vele mast nem tudsz meny oda es kerded meg (ha egyedul ul) akkor kerdezd meg hogy oda ulhetsze
2014. márc. 29. 10:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha jófiús akarsz lenni megkérdezed h leülhetsz-e mellé, ha nem akkor csak lehuppansz. Lényeg mindkét esetben sugározzon az önbizalom az arcodról nem az számít mit mondasz hanem, hogy hogyan. Beszélj bármi baromságról amíg nem találtok vmi jó témát. Ne feledd a győztesek odamennek és legalább megpróbálják a vesztesek pedig megmaradnak itt gyk-n szal hajrá!

UI: Remélem nem 13 éves vagy és úgy akarod felszedni. :D

2014. márc. 29. 10:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem 13 vagyok, hanem 28, és először meg szeretném ismerni, csak utána felszedni (csak ha normális). Még sosem "vadásztam" így ismeretlenül, mindig kisebb-nagyobb társaságokból lett barátnőm.
2014. márc. 29. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát toljad amit mondtam, azért mert dumálsz vele az még nem felszedés:D
2014. márc. 29. 11:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Elvileg holnapután látom megint a vonaton, esetleg még valaki valami ötlet?
2014. márc. 31. 19:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Drukkolok tesó!
2014. márc. 31. 19:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudtam odamenni hozzá! totál álmos fej, alig áll a lábán, fülhallgató a fülében, a vonaton alszik, majd felszáll a buszra az állomás előtt (fülhallgató még mindig bent). ilyenkor hogy szólítsam meg? Amúgy rám se hederített, vagy nem tetszem neki, vagy észre sem vesz az álmosságtól.
2014. ápr. 8. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!