Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell játszmákat játszani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell játszmákat játszani egy párkapcsolat kezdetén?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy a lánynak ahhoz, hogy "érdekes" legyen minimum flegmának és elutasítónak kell lennie. Ha érdeklődő, mi több őszinte az már könnyen kapható. Többször jártam így. Miért van az, hogy a férfiaknak a becserkészésre váró csajok kellenek? Mi van az őszinte kapcsolatokkal?
2009. dec. 17. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
azér hogy hazugságra épüljön az egész kapcsolat, és egész sokáig hazudjanak egymásnak. aztán mikor szakítani akarnak akkor minden egyes dolgot egymás fejére lehet olvasni. de végülis ezek a kapcsolatok a jók nem az amikor vki megpróbál őszinte lenni. szánalmas.
2009. dec. 17. 18:37
 2/10 anonim ***** válasza:
18/f
2009. dec. 17. 18:38
 3/10 anonim ***** válasza:
A hazugságon alapuló kapcsolatok a jók?Hát te is egy idóta vagy sok sikert.Majd rájössz,hogy mennyien utálni fognak!Meg majd senki se akar veled lenni,mert egy hazug vagy! 28/F
2009. dec. 17. 20:02
 4/10 anonim ***** válasza:

18:37 vagyok

ez irónia volt. megpróbáltam úgy írni, hogy ne kelljen sok ész ahhoz, hogy értelmezzék. legközelebb majd nem leszek ironikus, hanem konkrétan leírom amit tapasztalok. ergó a környezetemben lévő párkapcsolatok túl sok százaléka hazugságra épül. és ez kezd a megszokottá válni, ami szomorú, de ők tudják. aki meg őszinte akar lenni annak nehéz érvényesülni.

2009. dec. 17. 20:10
 5/10 A kérdező kommentje:

Szerintem az első válaszoló cinikus akart lenni, vagy már eléggé elkeseredett.

Amúgy nem feltétlenül lesz egy játszadozással kezdett kapcsolat szar és hazug, de nagy a valószínűsége. Én azt nem értem, hogy miért ezeket a kapcsolatokat keresik sokan, miért nem azt, ahol már szimpátiára, őszinteségre biztosan lehet számítani. Erre esetleg tudja valaki a választ? :D

2009. dec. 17. 20:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Na akkor jól értettelek :D
2009. dec. 17. 20:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Mert a legtöbb ember jobban akarja azt amit nem kaphat meg.

Ha ezek után megszerzi akkor jobban értékeli.

Mindenki fél az elutasítástól, megszégyenüléstől, ezért fél kimutatni az érzéseit.

2009. dec. 17. 21:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom azért, mert abban a pillanatban, ha már az elején kimutatod az érzelmeidet, beijedhet a másik és menekülőre foghatja. Kétszer egymásután jártam így, tehát a férfiak többsége szeret játszani. 27L
2009. dec. 17. 23:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Ez akár az én kérdéseim is lehetne.

Sajnos a pasik ezt várják el a nőktől, hogy játszanak.

-ha korán lefekszel velük, akár az első randin, már koppintva vagy, tök mindegy, hogy szereted-e, vagy tényleg az igazi vagy számára, ez mellékes, mert egy ribi vagy a szemükben.

-ha meg vársz néhány hónapot, erre megvan az "ideális idő", amit egy "tisztességes nőnek" be kell tartania, mert akkor gondolja komolyan a pasi.

Ez is egy hülye játszma.

-ha meg sokáig húzza alány, akkor persze "húzza a pasi agyát" --ahogy írják. Tehát te csak becsapod a pasit, nem is akarsz kefélni...stb.

Én undorítónak tartom ezt a játszmázást, de ha pasiknak ez kell, én nem vagyok semmi elrontója:D

Tehát szex minimum 4 hónap! Jobb is megismerni az ürgét, mielőtt lefeküdnénk velük!

A pasiknak nem az őszinte érzelmek kellenek, hanem a megjátszás, és a szerepek, sztereotípiák.

Persze van egy kevés kivétel.

25.L

2010. jan. 5. 17:52
 10/10 A kérdező kommentje:

Azt hiszem én akkor a kevés kivételre hajtok. :)

Bár az valószínű (legalábbis remélem, hogy így teszek), hogy legközelebb higgadtabban reagálok egy imponáló férfiú közeledésére.

Köszi a választ!

2010. jan. 5. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!