Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állítólag itt a férfiaknak nem számít a külső, miért kérnek a lányoktól privátban képet?
Figyelt kérdés
2014. márc. 27. 15:04
11/14 anonim válasza:
Én nem szoktam képet kérni tőlem szoktak azt hiszik valami barlangi troll vagyok mondom jól van küldök akkor hozzá kell tenni hogy nem gyengén jóképű gyerek vagyok akkor már küldi ő is és meglátom a kéept offolom is utána meg az a baja hogy miért nem írok minek kér képet akkor kérdem én ha ő sem valami szép akkor mit válogat. Amúgy egyáltalán nem érdekel a külső csak direkt csinálom az ilyenekkel.
12/14 anonim válasza:
Attól, hogy kérünk képet, még nem jelenti azt hogy 10/10-es csajokkal akarunk dumálni itt.(legalábbis nálam)
Én ha nagy ritkán beszélgetek itt, akkor azért kérek képet, hogy lássam egyáltalán lánnyal beszélek e. Meg kíváncsi vagyok rá. Ritka az olyan lány akit én csúnyának tartok. 20/f
13/14 anonim válasza:
Ja és ha ő küld képet, akkor én is nyilván. Így igazságos.
14/14 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem számít??? Igenis számít. Nem baj ha nem kimondottan szép a lány, de azért valamennyire legyen számomra vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!