Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellett volna? 19/f
Figyelt kérdés
Írtam 1 levelet 1 kissrácnak,akit csak látásból ismerek. Szerintem tuti bejön neki egy csaj,csak soha nem kezdeményezett. A csajnak is bejön a pasi,de nem biztos abban,h bejön-e a pasinak. Ezért úgy láttam az lenne a legjobb,ha írnék a pasinak egy levelet,ahol biztatom,h közeledjen a lány felé. Szerintetek jó ötlet volt? A csaj ismerősöm nem tudja…
(15 évesek)
2009. dec. 17. 15:15
11/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,kiváncsi vagyok mi lesz a vége,Szurkoljatok!! :)
2009. dec. 17. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!