Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy haverom mondta hogy hang...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy haverom mondta hogy hang vagyok lejáratni magam egy srác előtt cseten. Hát nem voltam hang, és tuti azt gondolja hogy nem vagyok normális, és ezt szerintetek helyre lehetne hozni valahogy?

Figyelt kérdés
az előre kellett volna gondolkozni, meg az ilyesmi válaszokat hanyagoljuk. tanultam ebből a baromságból, de helyre szeretném hozni...
2014. márc. 26. 18:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%
"hang vagyok" ilyeneket írsz és csodálkozol ha nem kapsz értelmes választ? A kérdés sem az!
2014. márc. 26. 19:06
 12/17 PearlDiver ***** válasza:
Szerintem nagyon unatkozhatsz, ha ez neked kérdés... miért nem tudod ugyanezt az illető srácnak elmondani?
2014. márc. 26. 19:13
 13/17 A kérdező kommentje:

csodálkozom rajta, de ha valami nem tetszik nem kell nezni...

köszi a válaszokat:)

2014. márc. 26. 19:13
 14/17 A kérdező kommentje:

*nen csodalkozom

és elmerem, csak kiváncsi voltam a véleményekre

2014. márc. 26. 19:14
 15/17 anonim ***** válasza:

"ha valami nem tetszik nem kell nézni"

Hány éves vagy, 10? Kb annyi idősen divat ez a "stílus".

2014. márc. 26. 19:15
 16/17 anonim ***** válasza:

7/15

Nem ismeritek ezt a kifejezést? :)

Hang vagy = csak a szád jár, de úgysem mered megcsinálni.

Na hogy a kérdésre is válaszoljak. Nem tudom mivel járattad le magad, de ha nagyon bánod, akkor mondd neki, hogy csak baromságból csináltad és nem gondoltad komolyan.

2014. márc. 26. 19:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Elég nagy hang vagy.
2014. márc. 26. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!