Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép, fiatal lánynak könnyebb az élete, mint egy alacsony, vézna, csúnya fiúnak?
" melyik jut könnyebben pénzhez és szexhez."
Nem mindenki olyan primitív állat, hogy csak ebben tudja "mérni" a dolgokat... ;)
Hát érdekes összehasonlítás.
Ha mondjuk azonos munkakört nézzük, akkor szerintem a fiúnak könnyebb az élete. Férfias szakmám van, és kétszer annyi erőmbe telt, hogy érvényesüljek, mint egy férfinak, csak azért mert szép nő vagyok. Egyből mindenki azt társította hozzám, hogy buta vagyok és/vagy könnyen kapható.
Elég elolvasni ezt a kis bejegyzést illetve néhány linkelt cikkbe beleolvasni, és ezzel pontot is tehtünk a kérdés végére. (nem csak a szép nőkre vonatkozik, ahnem aáltalában a szép emberekre)
Egy biztos: aki ilyen buta, mint te, az semmihez sem jut...
Ilyen kérdést feltenni, komolyan, és még ragaszkodni is a hülyeségedhez, mikor többen felhívják a figyelmedet arra, hogy értelmetlen az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!