Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs szexéhségem, teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs szexéhségem, teljesen üres vagyok. Hmm?

Figyelt kérdés
Mióta van egy lány, akit nagyon szeretek... És Ő nem viszonozza ezt, azóta "üres" vagyok... Nincs szexéhségem, nem izgulok fel más lányoktól, de még Tőle sem nagyon... Miért van ez?
2009. dec. 17. 13:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Erről az a South Park-epizód jut eszembe, amiben Cartman teljesen elveszíti a humorérzékét, miután látott két olyan embert, akik a seggüket hordják a fejükön arc gyanánt. :-)

Na de a viccet félretéve: sztem ez egy ideiglenes állapot, szóval nem kell túlreagálni a dolgot. Sokan átesünk ilyen válságon. Olyasmi ez, mint az írói zárlat, az alkotói válság. Jön, attól félünk, örökké tart, aztán eltűnik.

Te az okára kérdeztél rá, hogy mitől lehet ez. Lelki, testi vagy idegi fáradtság, stressz. Valszeg.

2009. dec. 17. 13:39
 2/16 anonim ***** válasza:
ezek szerint mégsem vagy üres.. :)
2009. dec. 17. 13:51
 3/16 anonim ***** válasza:
Sok ember nem tudja összeegyeztetni a kapcsolatot és a szexualitást. Elképzelhető, hogy nem adod teljesen önmagad a csajnak, szerepet játszol. Félsz az intimitástól, a belsőséges viszonyoktól.
2009. dec. 17. 13:51
 4/16 anonim ***** válasza:
Ez nálad mit jelent? :OO
2009. dec. 17. 13:52
 5/16 A kérdező kommentje:

Én mindig szerepet játszom, néha azt sem tudom, hogy ki vagyok igazából...

13:52 - Ha arra gondoltál, hogy mit jelent nálam az, hogy el akarom kapni a lányt, akkor azt, hogy valahol az utcán, megölelni, beletúrni keblei közé a fejem, megcsókolni, megölelni, karjaimba kapni, elrabolni.

2009. dec. 17. 13:54
 6/16 anonim ***** válasza:

Hopp. Félreolvastam. Azthittem jártok.

Az is lehet, hogy elidegenedtél magadtól. Szégyenled magad. Nem akarsz az lenni, aki. Az is lehet, hogy elfolytottad a bánatodat, és próbálsz mindent érzést kizárni, hogy ne fájjon a csalódás. Emiatt más érzések is eltűnnek pl. a szexualitás.

2009. dec. 17. 13:55
 7/16 A kérdező kommentje:
De én akarom ezt a lányt, és nem bírom elviselni, hogy ennyire ellenáll, hogy még beszélgetni se lehessen Vele.
2009. dec. 17. 13:58
 8/16 anonim ***** válasza:
Na ostromold állandóan, csak legyél a közelében. Aztán majd ha tetszesz neki és lelkileg is egy hullámon vagyok akkor meg úgy is beléd szeret :DD
2009. dec. 17. 14:00
 9/16 A kérdező kommentje:
Csak nekem ez ilyen ösztönös, az "udvarlás". Ez olyan, mint másnak a reggeli kávé. Mindig kell.
2009. dec. 17. 14:01
 10/16 anonim ***** válasza:

Hagyd a fenébe, legalábbis egyelőre! Ebből már jó nem lesz. Ha így kibukott, akkor várj vele egy pár hónapot hátha addig megenyhül. Keress addig valami csajt és rendezd le.

A szerepjátszásról meg próbálj leszokni. Próbáld megtalálni önmagad. Az ezerszer fontosabb, mint a csajok. Egyébként ha önmagad tudsz lenni, akkor a csajok is jönnek.

2009. dec. 17. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!