Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy egy lány felköszönt egy fiút születésnapján, és a fiú ezt írja vissza neki?
Figyelt kérdés
"Ó köszönöm kedves ......, megható, hogy gondoltál rám."2014. márc. 26. 15:51
11/22 anonim válasza:
Hát, ehhez azért tudni kellene, milyen kapcsolat van köztetek.
12/22 anonim válasza:
Nem haragszik rád valamiért? Mert nekem ez így olyan mintha azt mondaná: "mi van b+, eszedbe jutottam? Akarsz valamit? Egyem a zúzád.. " De lehet csak nem tud jól fogalmazni, nem ismerem :)
13/22 anonim válasza:
Nekem egyszer egy nő azt írta vissza, mikor felköszöntöttem, hogy "igazán kedves, hogy gondoltál rám" Most akkor ő is utál engem? :S
14/22 anonim válasza:
Szerintem is cinikus volt,de a szimpátia sincs kizárva.A pontpontpont a sejtetés,hatásszünet,az Ó pedig felkiáltás.Azért ez nem hétköznapi.Azért gondolok én cinizmusra.
15/22 anonim válasza:
tobbieknek akik irtak a falara, nekik mit irt?
amugy lehet ilyen a stilusa, ha eloben normalisan viselkedik veled, az a lenyeg. :)
16/22 anonim válasza:
A ..... helyére nem a nevedet írta?
17/22 A kérdező kommentje:
"megható, hogy gondoltál rám" - utána mosolygós smiley-t írt, majd pedig viszont kívánta nekem is, hiszen az én születésnapom két nappal az övé után következett.
2014. márc. 26. 16:08
18/22 A kérdező kommentje:
De igen, a ...... helyére a nevemet írta.
2014. márc. 26. 16:08
19/22 anonim válasza:
nincs ezzel gond, a megható szó nem illik oda, de lehet ez csak az ő balfaxsága
20/22 anonim válasza:
ez egy hülye, ki ír ilyen szöveget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!