Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rejtőzködő melegek! Mi legyen tovább?
Nem minden meleg nőies. Sőt, a legtöbben nem azok. Akik ezekre a parádékra járnak és rózsaszín haskivillanós flitteres csillogós felsőket hordanak, na azok már tényleg túlzásba estek. De nincs olyan sok ilyen, több olyannak találkozni, aki férfias.
Mivel még csak 15 vagy, így teljesen megérthető a félelmed. Ez el fog múlni, hidd el.
Amit utolsó mondatnak írtál, na igen, az egy kapcsolat.
De hidd el nekem, hogy az is előfordulhat, hogy pont egy olyan fiúval jössz majd össze, akit külsőre elítélsz, viszont lelkitársak vagytok. Nem minden a külső! Mindenki máshogy fejezi ki magát, ettől még lehet jó ember!
Én férfias vagyok, a barátom is. Viszont ha nem lenne férfias, akkor is szeretném. Hiszen nem a külsejébe szerettem bele. Amikor beleszerettem még hetero voltam, észre sem vettem, hogyan is néz ki, amikor egyre jobban és jobban megismerkedtünk jöttem rá, hogy szeretem.
Sok szerencsét! Remélem Te is megtalálod a Te jobbik feledet.
Csak kérlek ne ítélj külsőről, mert elszalaszhatod a lelki társadat is akár.
Minden jót!
19 f m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!