Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rejtőzködő melegek! Mi legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rejtőzködő melegek! Mi legyen tovább?

Figyelt kérdés
Sziasztok.. legyél bármilyen korú hasonló cipőben, írj! én 15 éves srác vagyok, teljesen átlagos élettel. A városomban mindenki ismer, mondhatni népszerű vagyok, és sokan szeretnek.. Minden teljesen normálisan megy, kivéve, hogy felfedeztem magamban már évekkel ezelőtt, hogy meleg vagyok.. Már ezt is neccesnek tartom hogy ide leírom névtelenül, ugyanis névvel nem mertném soha.. elítélem azt aki nőies, direkt b*zis, női ruhát hord meg ilyenek. EGy csomó barátom van akivel jól érzem magam, eljárunk bulizni, ide oda amoda. magam is teljesen férfias vagyok, senki nem is sejti rólam, mert jópár csajjal elég komolyan is kavartam, nem volt rosz, élveztem amúgy, de nem tudom őket úgy szeretni, nem azt érzem amit egy fiú íránt.. :/ Ha felvállanám akkor mindenki elfordulna tőlem, és jönnének ezek a meleg barátok, amiket én nem akarok. nem akarok felvállalt nőis b*zi haverokat, akik nyávogós kis undormányok... Így jó minden ahogy van. Egyetlen egy barátomnak mondtam el, de ő abszult megbízható és ő elfogad, ugyanúgy elmegyünk pl kocsmázni meg bulizni vele mintha egy teljesen átlagos spanja lennék. ..mondtam már amúgy másnak is amúgy de hát ez most mind1 mert olyan körítést raktam mellég hogy tudomást sem vesz róla és azt hiszi hogy minden rendbe van.. A társkeresőzést elítélem, mert egyszer benéztem egyre és ottis értelemszerűen ezek a felvállalós díszb*zik vannak akik fúj.. hogyan találjak így valakit, aki valakit? olyat aki jó is nekem külsőre, belsőre, ne legyen felvállalós, ne legyen b*zis, tehát egy kb olyan átlag legyen mint én.. akivel mondjuk szeretjük egymást mint férfi a férfit,... leegyszerűsítve olyanok legyünk mint a legjobb haverok, úgy hülyüljünk és szeressük is egymást..

2014. márc. 26. 13:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
2014. júl. 13. 13:08
 22/25 anonim ***** válasza:
hát ez nem egy átlagos 15 éves fiú fogalmazása
2014. júl. 18. 17:02
 23/25 A kérdező kommentje:
mi baj vele?
2014. júl. 18. 22:27
 24/25 A kérdező kommentje:
A téma megint aktuális! Sajnos csalódtam.. :/
2014. aug. 12. 01:33
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem minden meleg nőies. Sőt, a legtöbben nem azok. Akik ezekre a parádékra járnak és rózsaszín haskivillanós flitteres csillogós felsőket hordanak, na azok már tényleg túlzásba estek. De nincs olyan sok ilyen, több olyannak találkozni, aki férfias.

Mivel még csak 15 vagy, így teljesen megérthető a félelmed. Ez el fog múlni, hidd el.

Amit utolsó mondatnak írtál, na igen, az egy kapcsolat.

De hidd el nekem, hogy az is előfordulhat, hogy pont egy olyan fiúval jössz majd össze, akit külsőre elítélsz, viszont lelkitársak vagytok. Nem minden a külső! Mindenki máshogy fejezi ki magát, ettől még lehet jó ember!

Én férfias vagyok, a barátom is. Viszont ha nem lenne férfias, akkor is szeretném. Hiszen nem a külsejébe szerettem bele. Amikor beleszerettem még hetero voltam, észre sem vettem, hogyan is néz ki, amikor egyre jobban és jobban megismerkedtünk jöttem rá, hogy szeretem.

Sok szerencsét! Remélem Te is megtalálod a Te jobbik feledet.

Csak kérlek ne ítélj külsőről, mert elszalaszhatod a lelki társadat is akár.

Minden jót!

19 f m

2014. szept. 18. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!