Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rejtőzködő melegek! Mi legyen tovább?
Amúgy jó látni,hogy egyre több bátor fiatal van,mint az itt előttem szólók.Illetve a heterók között is már sokkal tájékozottabbak a fiatalok.
Csak sajnos nagyrészt egy csak a fővárosra tehető.
Vidéken még mindig nagy suttyók és tájékozatlanok a heterók.Illetve azt hiszik,hogy a homofóbia az egy érték.A prűdség a menő,és azt hiszik ez beletartozik a prűd,álszent gondolkodásmódba.
De örülök,hogy vannak nyitott,értelmes fiatalok.Ti vagytok a jövő egy jobb világ felé:)
Kedves kérdezö:
Nemtudom honnan veszed, hogy a melegek nöiesek. Hidd el, hogy legalább 90%-uk egyáltalán nem nöies, söt legalább olyan átlagosak, mint ahogy te írod magadról. Azonkívül miért gondolod, hogy elfordulnának töled, ha felvállalnád magad? Aki pedig mégis, az sosem volt igazi barátod, azért pedig nem kár. Ahogy pedig egyik elöttem szóló is írta, szerintem sem jutottál még el az önelfogadásig. Pedig nemártana, hacsak nem akarsz még hosszú ideig szenvedni.
Csak azt akarom mondani, hogy amiota elolvastam ezt a szaros kiirast, boldogabb vagyok miattad.
Szerintem nevre nincs szukseg :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!