Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rejtőzködő melegek! Mi legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rejtőzködő melegek! Mi legyen tovább?

Figyelt kérdés
Sziasztok.. legyél bármilyen korú hasonló cipőben, írj! én 15 éves srác vagyok, teljesen átlagos élettel. A városomban mindenki ismer, mondhatni népszerű vagyok, és sokan szeretnek.. Minden teljesen normálisan megy, kivéve, hogy felfedeztem magamban már évekkel ezelőtt, hogy meleg vagyok.. Már ezt is neccesnek tartom hogy ide leírom névtelenül, ugyanis névvel nem mertném soha.. elítélem azt aki nőies, direkt b*zis, női ruhát hord meg ilyenek. EGy csomó barátom van akivel jól érzem magam, eljárunk bulizni, ide oda amoda. magam is teljesen férfias vagyok, senki nem is sejti rólam, mert jópár csajjal elég komolyan is kavartam, nem volt rosz, élveztem amúgy, de nem tudom őket úgy szeretni, nem azt érzem amit egy fiú íránt.. :/ Ha felvállanám akkor mindenki elfordulna tőlem, és jönnének ezek a meleg barátok, amiket én nem akarok. nem akarok felvállalt nőis b*zi haverokat, akik nyávogós kis undormányok... Így jó minden ahogy van. Egyetlen egy barátomnak mondtam el, de ő abszult megbízható és ő elfogad, ugyanúgy elmegyünk pl kocsmázni meg bulizni vele mintha egy teljesen átlagos spanja lennék. ..mondtam már amúgy másnak is amúgy de hát ez most mind1 mert olyan körítést raktam mellég hogy tudomást sem vesz róla és azt hiszi hogy minden rendbe van.. A társkeresőzést elítélem, mert egyszer benéztem egyre és ottis értelemszerűen ezek a felvállalós díszb*zik vannak akik fúj.. hogyan találjak így valakit, aki valakit? olyat aki jó is nekem külsőre, belsőre, ne legyen felvállalós, ne legyen b*zis, tehát egy kb olyan átlag legyen mint én.. akivel mondjuk szeretjük egymást mint férfi a férfit,... leegyszerűsítve olyanok legyünk mint a legjobb haverok, úgy hülyüljünk és szeressük is egymást..

2014. márc. 26. 13:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Rólam sem tudja senki hogy meleg vagyok,meg nem is nézek ki melegnek.Egyébként van barátom,és mindenhova együtt járunk.Rajtunk mindenki csak annyit lát,mintha csak haverok lennénk:)
2014. márc. 29. 22:19
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy jó látni,hogy egyre több bátor fiatal van,mint az itt előttem szólók.Illetve a heterók között is már sokkal tájékozottabbak a fiatalok.

Csak sajnos nagyrészt egy csak a fővárosra tehető.

Vidéken még mindig nagy suttyók és tájékozatlanok a heterók.Illetve azt hiszik,hogy a homofóbia az egy érték.A prűdség a menő,és azt hiszik ez beletartozik a prűd,álszent gondolkodásmódba.

De örülök,hogy vannak nyitott,értelmes fiatalok.Ti vagytok a jövő egy jobb világ felé:)

2014. márc. 29. 22:22
 13/25 anonim válasza:
És sikerült találni valakit? :D Vmi helyesgyereket? ;)
2014. ápr. 8. 15:23
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
így van! seggbeszurit mindenkinek! az a jobb világ!
2014. ápr. 8. 15:35
 15/25 anonim válasza:
te pesti vagy? ha igen én vagyok a te embered!;)
2014. ápr. 13. 16:02
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
juj. akkor nem seggbeszurit.
2014. ápr. 13. 22:26
 17/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö:

Nemtudom honnan veszed, hogy a melegek nöiesek. Hidd el, hogy legalább 90%-uk egyáltalán nem nöies, söt legalább olyan átlagosak, mint ahogy te írod magadról. Azonkívül miért gondolod, hogy elfordulnának töled, ha felvállalnád magad? Aki pedig mégis, az sosem volt igazi barátod, azért pedig nem kár. Ahogy pedig egyik elöttem szóló is írta, szerintem sem jutottál még el az önelfogadásig. Pedig nemártana, hacsak nem akarsz még hosszú ideig szenvedni.

2014. máj. 29. 15:04
 18/25 anonim válasza:

Csak azt akarom mondani, hogy amiota elolvastam ezt a szaros kiirast, boldogabb vagyok miattad.

Szerintem nevre nincs szukseg :DD

2014. júl. 12. 15:34
 19/25 A kérdező kommentje:
Te gyökér ;) szeretlek tudod <3
2014. júl. 12. 16:14
 20/25 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó 2 komment nagyon cuki volt :$$$
2014. júl. 13. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!