Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem bunkóság ez a szólás? Nagyon rosszul esik.20/L
A hétvégén vesztettem el a szüzességem. Azt mondta katasztrofális volt a szex velem. Egy szűztől mit vár elsőre? Erre jött, hogy nem én vagyok az első szűz. Azt azért megjegyezném, hogy azért többször is volt szex, nem csak egyszer és nem én kezdeményeztem ezeket. Hogy lehet ilyet mondani, hogy katasztrofális? Még ha az is, akkor se kéne így mondani, hanem rákéne vezetnie, elvileg ő a profi.
Hát köszönöm szépen, nagyon jólesett így a szexuális élett elején. :'(
Mindjárt megsajnállak.Múltkor beszéltem egy csajjal,aki lefeküdt egy szűz sráccal és taglalta,hogy milyen béna volt és inkább szakít vele,mert a volt pasija,aki verte jobb volt.
Csak gratulálni tudok,hogy némelyik emberben mennyi emberség és empátia van a másikkal szemben.Teljesen mindegy,hogy nő,vagy férfi az illető.Ha nekem ezt mondaná a csaj,akivel majd elvesztem,az biztos,hogy elküldeném a k*r*@ anyjába és többet szóba se állnék vele.De ezért nem fogok lefeküdni soha senkivel,mert undorodom az emberek viselkedésétől és úgyse fogok olyan lányt találni,aki eltér a sok szenny embertől.Olyan meg pláne nem kell,akinek én lennék a sokadik pasija.
23/F
#22:Velem lehet,hogy van probléma,már ha azt annak lehet nevezni,hogy a korábban említett esetek miatt már undorodom az emberektől.
Lehet,hogy egy f@$zfej vagyok,de csak azokkal szemben akik tapintatlanok és élik az életüket úgy,hogy átgázolnak másokon.
Személyszerint az ilyen emberek fejét bele b@$znám egy bárpultba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!