Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem bunkóság ez a szólás? Nagyon rosszul esik.20/L
A hétvégén vesztettem el a szüzességem. Azt mondta katasztrofális volt a szex velem. Egy szűztől mit vár elsőre? Erre jött, hogy nem én vagyok az első szűz. Azt azért megjegyezném, hogy azért többször is volt szex, nem csak egyszer és nem én kezdeményeztem ezeket. Hogy lehet ilyet mondani, hogy katasztrofális? Még ha az is, akkor se kéne így mondani, hanem rákéne vezetnie, elvileg ő a profi.
Hát köszönöm szépen, nagyon jólesett így a szexuális élett elején. :'(
Kedves Kérdező4 A leírásod alapján szinte biztos vagyok benne, hogy te is beleestél abba a hibába, mint a fiatal lányok 99 %-a, vagyis a szüzességedet egy tipikus nagyarcú, nagymenő fickóval akartad elveszíteni, mert azt gondoltad, hogy egy ilyen "isten" fiúval milyen "isteni" lesz az ágyban!
Nos, nem! Az ilyen fickókat semmi és senki más nem érdekli, csakis önmaguk erre neked a saját tapasztalataiddal kellett rájönnöd! Gondold át ezt a dolgot, lépj túl rajta és keress egy olyan fiút, aki nem egy nagypofájú, "ki ha én nem f...agyerek", csak egy normális, értelmes srác és jöjj össze vele! Ezerszer jobban jársz!
Mit nem gondoltál róla?
Nem azért mondta, hogy megbántson. Csalódott és őszinte volt veled! Kész, ennyi.
Ha most félreqrsz mással, csak azért h bebizonyísd mekkora ász vagy, akkor egy igazi r.banc vagy! Azért írom, hogy gondolkozz előre, exem pont ezt csinálta.
:// nekem is rosszul esne, ha ezt mondaná a barátom... az egy dolog, hogy nem volt jó neki, valószínűleg neked sem, de inkább olyanokat kellene mondania ,hogy egyre jobb lesz...stb...biztatnia kéne, nem lehúzni. Ez egy szemétláda. Ugye szakítottál vele?
De az a lényeg, hogy ezt nem fogd fel traumának, itt ő a szemét- persze, hogy az elején, mivel még tapasztalatlan vagy, lehet,hogy fájt is- nem tudtad teljesen beleélni magad. de egy normális fiúval, akit te is érdekelsz, majd megváltozik minden.:)
Ha ennyire meglepett a reakciója, akkor eléggé félreismerted, és úgy látszik, nem lett ez a szüzességelvesztés túl jól előkészítve.
Javaslom, hogy fuss neki mégegyszer majd egy olyan emberrel, aki előtte többször bizonyítja neked, hogy tisztel és szeret, olyan helyzetekben ahol ez egyértelműen látszik. Inkább várj a szexualitással addig, amíg ki nem alakul egy erős bizalmi kapcsolat.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!