Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Joggal vagyok felháborodva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal vagyok felháborodva, ha a pasim más csajok k. vás képeit lájkolgatja?

Figyelt kérdés
Félek, ha szólok neki, hisztis p.csának fog tartani..
2014. márc. 25. 22:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem olyan nagy probléma, nem is akarok belőle nagy ügyet csinálni, csak rosszul esik.
2014. márc. 25. 22:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

nyilván jelent valamit, ha csak kihívó, k*vás csajok képei tetszenek neki. gyerekek, nem a fb-kal van baj, ez csak jobban felszínre hozza azokat a dolgokat, amik a fb előtti időkben jobban rejtve maradtak. eddig egy férfi max jól megnézett egy nőt az utcán, jobb esetben akkor, mikor nem a barátnőjével sétált. most viszont ennek a helyébe lépett a lájkolás, ami már egy látható, dokumentált formája az eddigi utánanézésnek.

a kérdésedre: kérdezd meg, hogy mi tetszik neki azokban a képekben (de ne veszekedve)! hátha ebből kijön valami szexuális játék, fantázia megvalósítása is akár :)

2014. márc. 25. 22:42
 13/17 anonim ***** válasza:
az én pasim is csinálja, de tudom h ez kell neki ettől még szeret
2014. márc. 25. 22:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát ha erotikusabbak azok a képek, a pózok , kint a cici stb akkor azért annak én se örülnék , de szíve joga. Én nem mernék szólni, mert igazából szerintem ha meglátnék egy jó de igazán szuper jó pasit neten akkor én is tuti, hogy tetszikelném :D de nem sűrűn látok olyat, úgyhogy nem volt még alkalmam rá. Inkább csak olyanokét szoktam, akik nem olyan szépek vagy akit kedvelek.
2014. márc. 26. 00:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Igen, de ezt okosan kellene megbeszélni vele.

Ha most nem tudsz vele egy problémát megbeszélni, akkor mi lesz később?

Ne a felháborodásra koncentrálj, hanem beszéld meg vele, hogy ezt miért csinálja.

2014. márc. 26. 05:48
 16/17 anonim válasza:
100%
Én férfi vagyok, és ugyanúgy megnézem a csajok k.vás meg mindenféle képeit, mint ahogy az összes férfi. Viszont azt nem értem a társaimban, hogy minek kell belikeolni? Anélkül is látom, és annyiszor nézem meg ahányszor akarom. Viszont ha barátnőm van, tudom hogy ez neki nem esik jól. Tök mindegy hogy ez nekünk nem jelent semmit, érett férfi ennyire ismerhetné már a nőket..
2014. márc. 26. 09:08
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm #16-os! :)) Végre valaki, aki így gondolkozik.
2014. márc. 26. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!