Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberi faj hanyatlik. Nem hiszed? Nézd meg ezt! (többi lent)
https://www.youtube.com/watch?v=jLSc4uqQwzA
Beszélni nem tud, de riszálja magát.. ide jutott ez a világ?
Hadd idézzem a videó egyik kommentjét, mer magam sem tudnám jobban összefoglalni:
"Szerintem nem erre lányra kell haragudni, hanem a médiára, amely 0-24 órában azt sulykolja a fiatalokba, így a tökéletes külső a legfontosabb a világon. Nézzünk meg egy mozifilmet! Minden színésznő 90D-s mellekkel büszkélkedhet, az alakjuk "tökéletes", míg a férfiak mind 2 méter magasak és olyan vastag a karjuk, mint egy átlagos ember combja... Ezen kellene változtatni."
Egyébként a faj hanyatlása...nézd mindig is voltak végtelenül buta emberek a földön (pl. középkor-boszorkányégetések,stb), de még nem haltunk ki.
Egyszer biztos ki fogunk, de szerintem nem a közeljövőben.
Csak sajnos az okos embereket semmibe se nézik, manapság kezd ez nagyon lassan megváltozni. Én azért reménykedek.
És nem utolsó sorban, a videó is alátámasztja a véleményem: autóvezetéshez jogsi kell, de minden hülye, inkompetens embernek lehet gyereke. Erre ez a szegény kislány a példa. Ha lenne egy normális, értelmes anyja/apja, nem viselkedne így, még akkor sem, ha a médiából ez folyik 24/7-be.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!