Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő kis mellel és lapos fenékkel lehet nőies?
Szerintem a fenék fontosabb, mint a mell, ha a nőiességet nézzük. A medencecsontnak kell szélesnek lennie, és akkor növelhető az izom része (van hova). Sajnos a csontozat adottság, és a csípő nőiességét sajnos nem lehet kiváltani ráhízással, akkor csak csúnya lesz. De csak kevés lánynak van teljesen rossz feneke (azaz olyan, mint egy rossz seggű fiúé). Remélem, neked azért jót dobott a gép, és csak edzened kell kicsit. Szinte akármit sportolsz, az jó hatással lesz a kisugárzásodra. A mell mérete nagy skálán mozoghat, és szerintem nem tud nem nőies lenni, legfeljebb az alakja nem a legjobb.
Még azt is javasolom, hogy legyen egy kis vállizomzatod, nekem tetszeni szokott, ha az a rész kerek, és nincs leépülve, szerintem kifejezetten a női szexepil testrészek egyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!