Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az a lány aki olyan képet tesz ki, amin kidugott fenékkel- mellel falnak támaszkodik, egyből minimum 30-an lájkolják a képét? (folyt. Lent)
Közben a szerény, normális lányokét max 1-2-en. Tényleg ezt kell már csinálni, hogy "kedveljék" az embert?
Mielőtt azt írjátok, hogy féltékeny vagyok: 25/F vagyok.
Ismerősöktől függ :D Nekem utóbbi két profilképem:
- Felöltözve, hosszúgatyában, kabátban, simán póz nélkül az Amsterdam Arena-ban állok: 21 lájk
- Bikiniben, szintén nem pózolva, csak simán állok a tengerben: 11 lájk...
Szóval nem mindig érvényes a kevés ruha = több lájk szabály.. Bár tényleg az a jellemző sajnos. :D
19L
Nem vagy az csak normális, én még életemben nem lájkoltam egy ilyen képet sem, szánalmasak ezek a nyálcsorgató hülyék akik erre verik, persze az sem jobb aki felrakja magáról.
33F
(Az azt jelenti hogy megdugnák.)
De azt a lányok bóknak veszik ha sok fiú lájkolja az ilyen képeiket, tehát minek változnának meg? A sok barom srác közben meg mondja hogy nincs egy normális csaj se, de azért lájkolgatják a ribiket. Komolyan, ebben az egészben a fiúk a hibásak, nem a lányok...
F
Most ezt a lányt nagyon jól ismerem, teljesen normális. Ha nem látná az ember ezeket a képeit azt mondaná róla, hogy hú, vannak még ilyen talpraesett lányok?!
A képekből pedig az jön le, hogy egy plázacica.
Van olyan ismerősöm is, aki soha nem tenne fel magáról ilyen képet és annyi ismerőse van, akit tényleg ismer, nagyon kedves, jószívű és mégis alig lájkolják a képeit.
Ha nem csak fb-ról tudna meg az ember fontos dolgokat, már régen töröltem volna magam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!