Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki levelezik velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki levelezik velem? Szeretnék elfelejteni egy fiút.

Figyelt kérdés

Úgy gondoltam, hogy noname levelezhetnénk. Hátha az segít. Nagyon kivagyok, nagyon rég óta szeretem de nagyon nem bízok meg benne és nagyon el akarom felejteni. Biztos jöttök majd, hogy kicsi vagyok még meg hasonlók. Úgyhogy előre kimagyarázom magam: tudom, hogy kicsi vagyok, lehet, hogy ez nem is szerelem, csak tetszik meg hormonok meg satöbbi. Összesen annyit tudok, hogy nem vagyok jól és be akarom ezt fejezni. 14L

Köszönöm a segítséget előre is :)

2014. márc. 24. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Én segítek, ha szeretnéd.
2014. márc. 24. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:
írj nyugodtan :) szeretek csak úgy beszélgetni
2014. márc. 24. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:
mesélj
2014. márc. 24. 17:00
 4/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm azoknak akik eddig írtak:)

FÉLREÉRTÉS!

Nem azért szeretnék levelezni, hogy akkor összeismerkedjek valakivel és majd elfelejtem az előzőt. Nem ismétlem NEM ismerkedek interneten. Csak annyit szeretnék, hogy valakivel meg tudjam beszélni, hogy mi van velem, mert élőben nem merem elmondani senkinek és nem is akarom. Senkinek nem mondom meg a nevem/címem/telefonszámom/TAJ számom... SEMMIT! Köszönöm a megértést:)

2014. márc. 24. 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:
#2 vagyok, akkor írj bátran :)
2014. márc. 24. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
jó... csak írd le akkor! :)
2014. márc. 24. 17:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Én szintén egy csajt akarok elfelejteni, de nem összejönni mással.

Viszont én meg túlkoros vagyok és félek, hogy lehallgatják a forgalmam és elvisz a TEK, úgyhogy cső.

22/F

2014. márc. 24. 18:10
 8/8 anonim ***** válasza:
írj ha szeretnél...átéltem már pár ilyet..lehet hogy segíthetek is
2014. ápr. 11. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!