Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Ti hogy képzelte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Ti hogy képzeltek el külsőre egy átlagos lányt? Képet tudnátok esetleg linkelni?

Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 22:48
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Talán a 29-es találta el a legjobban. És az előzőnek is igazat adok! A többieknek meg: Nektek valami szupermodell nőtök van? :D
2014. márc. 24. 07:19
 32/42 anonim ***** válasza:
94%
Én lányként mondom, hogy ezeknek a lányoknak a nagy többsége közel sem átlagos, hanem nagyon is szép. Még, hogy a nőknek nagyok az igényeik.... :) Most már értem miért panaszkodik itt annyi pasi, hogy ők "átlagos" lányokra hajtanak, beérik velük, mégis visszautasítják őket. :D
2014. márc. 24. 11:19
 33/42 anonim ***** válasza:
92%
Igen így már én is értem. Ha a bombázóknál kezdenek mit sírnak a csúnya fiúk, hogy nincs nőjük...
2014. márc. 24. 12:36
 34/42 anonim ***** válasza:
Ti készek vagytok.
2014. márc. 24. 17:47
 35/42 anonim ***** válasza:
88%

32-esnek igazat adok. Bár az az igazság, hogy a pasik általában maguk is mást mondanak mint ami a fejükben van. Általában váltig állítják, hogy nekik csak a "természetes" lányok jönnek be: no smink, no műköröm, ruha ne legyen kihívó. Közbe meg az ilyen nőket átlagosnak tartják. Akin meg van egy kis smink az "műnő". És még a nők agya komplikált! Bár sztem azok a férfiak akik ezeket hangosan szóvá teszik saját rossz önérzetüket próbálják palástolni ezzel - vagy cska szimplán buták - más ötletem nincs.

Mondjuk az valamelyest magyarázat, hogy a férfiak 99%-a nem veszi észre ha egy nő sminkel (nem a vakolatról beszélek), műkörmöt, festett hajat se tudják megállapítani általában stb. Ez a pampogás csak valamiért jól esik nekik... Szóval nem érdemes rájuk hallgatni, mindenki elsősorban magára, a saját stílusára és a környezetében élő NŐK véleményére támaszkodjon :)

2014. márc. 25. 13:19
 36/42 anonim ***** válasza:
35. A nők amúgy is csak egymásnak akarnak tetszeni. :D
2014. márc. 25. 13:31
 37/42 anonim ***** válasza:
0%

# 35/36

Csak az általánosítás fröcsög belőled, megyek hányni.

2014. márc. 25. 15:21
 38/42 anonim ***** válasza:
82%
Pedig teljesen igaza van a 35-ösnek.
2014. márc. 25. 15:55
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is van abban valami, amit 35 mond.

25F

2014. ápr. 20. 16:12
 40/42 PearlDiver ***** válasza:

Inkább már nő, mint lány, de szerintem pont az átlagos kategória: [link]

Na de hogy legyen lány is [link]

2014. ápr. 20. 17:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!