Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Ti hogy képzelte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Ti hogy képzeltek el külsőre egy átlagos lányt? Képet tudnátok esetleg linkelni?

Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 22:48
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Talán amit ASOT linkelt, az az egyetlen, ami az átlagos felső határát súrolja, de szerintem nem éppen ez a valóság (vagy az én környezetemben van ennyi átlag alatti).
2014. márc. 23. 23:17
 22/42 anonim ***** válasza:
2014. márc. 23. 23:18
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Azért kíváncsi lennék, hogy mi számotokra a szép, ha ezek a linkelt lányok csak átlagosak nálatok... :D

Bár ezek alapján gondolom számotokra az agyonphotoshoppolt szétsminkelt tökéletesnek tűnő lányok csak a szépek..

2014. márc. 23. 23:20
 24/42 ASOT ***** válasza:
De viszont természetes. Jobbat nem találtam mármint kérdésre
2014. márc. 23. 23:20
 25/42 anonim ***** válasza:

Oké, de miért is?

Felesleges számodra vagy számomra?

Így sajnos nem jutunk tovább az ügyben, hogy átlagos vagy-e vagy sem. Vagy inkább megpályázod azt az említett zsákot? :D

2014. márc. 23. 23:22
 26/42 anonim ***** válasza:

# 23/24

Hagyjuk már ezt.. átlagos az nem kiemelkedően szép, hanem egy átlagos nő, amiből a legtöbb van.

Csak egyesek átlagos alatt rondát akarnak érteni, mert azt gondolják ők jobbak az átlagnál.

2014. márc. 23. 23:22
 27/42 anonim ***** válasza:

Vagy rondák, és magukat sorolják átlagosba.

Másik variáció.

2014. márc. 23. 23:25
 28/42 anonim ***** válasza:
Az átlagos az se nem ronda, se nem szép, hanem úgy a kettő között véleményem szerint.
2014. márc. 23. 23:26
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy ki hova sorolná ezt a lány, de szerintem ő is aranyos, vagy mondhatnám úgy is, hogy átlagos.

[link]

2014. márc. 23. 23:29
 30/42 anonim ***** válasza:

nem sminkel, nem öltözködik stílusosan inkább olyan "szürke", vagy túl fiúsan öltözködik (farmer+tornacipő), nem annyira igényes a kinézetére, testalkatra, haj, köröm stb

legyen bármilyen szép aéalpból az ilyen lány szürke és "átlagos" marad. bár valahol szomorú, hogy az átlagos kategória, az a nem nőies kicsit igénytelen csaj. de sajnos, tényleg több van belőlük mint abból aki ad a kinézetére!

24/F

2014. márc. 23. 23:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!