Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja a férfiak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja a férfiak egy része úgy, hogy embertelenek a nők elvárásai?

Figyelt kérdés
Egyáltalán mit gondolnak, mik ezek az elvárások?
2014. márc. 22. 23:29
1 2 3 4
 31/37 LeftBehind ***** válasza:
30. Pontosan így kezdtem. Életem legszörnyűbb 10 éve volt.
2014. márc. 23. 20:57
 32/37 anonim ***** válasza:
A 28-as hozzászólásomban belinkelt videót megnéznétek? Nem hosszú egyáltalán.
2014. márc. 23. 21:01
 33/37 LeftBehind ***** válasza:
32. Megnéztem...elkeserítő
2014. márc. 23. 21:07
 34/37 anonim ***** válasza:

Jól van, azért ha sikerül cinizmusból és önsajnálatból táplálkozva boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatot felépíteni, azért írj majd egy könyvet, biztos sokaknak adna reményt.

Én most már más vizekre evezek :)

2014. márc. 23. 21:16
 35/37 anonim ***** válasza:
74 %, te is nézd meg a videót!
2014. márc. 23. 21:25
 36/37 anonim ***** válasza:

Megnéztem a videót. ez egy pár nőnek mutatja a preferenciáit, olyanoknak, akik eleve személyesen társkereső irodához fordulnak, ami már eleve nem mindennapi dolog. De ha valaki egy szolgáltató irodához fordul, és pénzt fizet nekik, nem kézenfekvő, hogy elvárásokkal meg listával érkezzen? Talán fizessen azért, hogy egy random valakit odadobjanak neki?

Én magam is harmincas nő vagyok, és van még jó pár nőismerősöm, akik harmincasok. Nem egy ilyen videó fogja megmondani nekem, hogy hogyan gondolkodunk.

De ha nektek ez még jobban megerősíti a pesszimizmusotokat, akkor rajta, lehet tovább sóhajtozni. Végülis a lemondó sóhajoktól meg a na megmondtam-októl halad előre a világ, nem?

2014. márc. 23. 21:38
 37/37 anonim ***** válasza:
8%

"De ha nektek ez még jobban megerősíti a pesszimizmusotokat, akkor rajta, lehet tovább sóhajtozni. Végülis a lemondó sóhajoktól meg a na megmondtam-októl halad előre a világ, nem?"

Az ilyen tipikus női válaszokat nem lehetne mellőzni?

2014. márc. 23. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!