Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja a férfiak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja a férfiak egy része úgy, hogy embertelenek a nők elvárásai?

Figyelt kérdés
Egyáltalán mit gondolnak, mik ezek az elvárások?
2014. márc. 22. 23:29
1 2 3 4
 21/37 LeftBehind ***** válasza:
20. Kiemelem a lényeget "EGY férfi".
2014. márc. 23. 12:25
 22/37 anonim ***** válasza:
91%

Nem nagyon tudom, ki veri itt a nyálát, senki sem panaszkodik, hogy rossz az élete. Egyszerűen csak megvilágítjuk itt páran, hogy vannak olyan dolgok, amikre a nőknek oda kell figyelni, de a férfiak késznek veszik.

Lehet, hogy neked megfelelnek a szőrös nők, és én sem értek egyet azzal, hogy mindenhol csupasznak kell lenni, de egy hónaljkutyás/szőrös lábú nő az egyszerűen komolyanvehetetlen a mai világban, mind a munkahelyen, mind magánéletileg.

Egy lerobbant, karikás szemű, narancsbőrös nő meg megnézheti, hogy milyen férfiak fanyalodnak rá.

A normálisabb nő arra törekszik, hogy minél jobb partnert találjon, és ezért nyilván tenni kell. Nem hiszem, hogy itt bárki is a nyálát veri. Másrészt úgy beszélsz, mintha a 3.5 milliárd nő szoros és összetartó csapatához beszélnél, akiknek mind ugyanaz a véleménye, és mind ugyanazt mondják meg teszik. Valahogy ne tekints szerintem úgy a nőkre, mint egy ellenséges csapatra. Lehet, jobb lesz neked. Persze nekem mindegy, hogyha belül forrongasz a nők ellen, mert nem is ismerjük egymást, nekem tökmindegy. Csak a te érdekedben mondom.

2014. márc. 23. 12:28
 23/37 anonim ***** válasza:

rendben, egy férfi. Lehet, hogy neki válaszoltam, nem neked.

És akkor mi van? nem neked címeztem, ha észrevetted volna.

2014. márc. 23. 12:29
 24/37 anonim ***** válasza:
a 13-as hozzászólásban írták, én közvetlen arra válaszoltam.
2014. márc. 23. 12:33
 25/37 LeftBehind ***** válasza:
23%

A hónaljkutya és a szőrös láb pont olyasmi amit egy borotvával is el lehet intézni, ezt azért nem nevezném akkora macerának. Megjegyzem, nekem a hátamról kell folyamatosan eltüntetnem a dzsungelt és hidd el, az egy fokkal bonyolultabb szitu, mint a láb.

Lehet,hogy neki intézted a választ, viszont ettől még nem lesz kevésbé sértő.

Nem lehet minden nőt 1 kalap alá venni, ez tény. Viszont 3 csoportba gond nélkül be lehet sorolni mint a 3,5 milliárdot.

2014. márc. 23. 13:20
 26/37 anonim ***** válasza:

Mégis mi volt sértő a válaszomban? emeld már ki légy szíves.

Hidd el, a legnagyobb türelemmel fogalmaztam meg.

2014. márc. 23. 13:43
 27/37 anonim ***** válasza:
28%

Minden nő valahol eredendő feladatára a gyereknevelésre,család összetartásra törekszik. Ezt pedig nem lehet rendesen csinálni,ha közben keményen kell dolgoznia.

Ehhez pedig olyan férfit keres,aki ebben segíteni tudja,könnyíti a helyzetét,hogy fő feladatára koncentrálhasson.

Nem baj az sem,ha az ágyban van mire ránézni.

Mi van ezen olyan érthetetlen?

2014. márc. 23. 15:57
 28/37 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezt nézd meg! Itt van a válasz a kérdésedre!

https://www.youtube.com/watch?v=X6zUNt2VqTM

2014. márc. 23. 17:14
 29/37 LeftBehind ***** válasza:
8%
26. Azt az érzést kelti, mintha ez is csak a nőknek lenne nehéz. Mintha mi csak kimennénk futni pár kör és mindjárt görög istenekké alakulnánk tőle.
2014. márc. 23. 18:29
 30/37 anonim ***** válasza:

szerintem pedig csak megvilágítottam pár dolgot. próbáld meg ne ennyire negatívan látni az embereket, mert nem biztos, hogy mindenki bántani akar.

Nézd meg a te reakciódat, amit adtál rám, talán a 15-ös, amit írtál. Ez volt az első dolog, amit reggel elolvastam, és nagyon rossz érzést keltett bennem.

Próbálj meg néha pozitív szándékot feltételezni, nem csak sértést, fröcsögést, nyálverést, meg nem tudom, még miket írtál velem kapcsolatban.

Én ide csak eszmét cserélni meg segíteni járok, nem azért, hogy legyőzzek meg letaroljak embereket.

Talán próbáld meg ezt a szándékot meglátni, és vélhetőleg a magánéletedben is sikeresebb leszel.

2014. márc. 23. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!