Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogy legyen így egy nőnek önbizalma?
Egyrészt akárhogy próbálok csinos lenni, tornázom, nőiesen öltözködöm, fodrászra költök, plusz mindenféle kenceficét megveszek hajra mindenre, szóval energiát és pénzt fektetek bele, hogy nézzek ki valahogy, tulajdonképpen levegőnek néznek.
Az alapelvárás, hogy egy nő ne legyen buta, viszont túl okos sem lehet, mert innestől már sérti a férfiakat és már megint nem tekintenek rá nőként.
Egy nő főzzön, takarítson? Alap dolog, hiába sütök-főzök jól, nem érték, ez egy nőtől ugye evidens...
Így mégis hogy legyen önbizalmam ismerkedni, ne adj Isten kezdeményezni, ha semmi nem érték, amit fel tudok mutatni, mert magától értetődő, hogy egy "alap" nőnek ilyennek kell lennie?
Nincs sok kencém (illetve amiket rendszeresen használok is): tusfürdő, sampon, hajpakolás, hajvégápoló, deo, aloe verás spray (elég "érdekes" bőröm van, egyszerre képes száradni és begyulladni, ezt előzöm meg vele) és kézrém, meg még néha házi pakolásokat szoktam használni. De ez is pénz és energia, főleg, hogy igyekszem olyanokat használni, amik használnak is.
Az arcom valóban nem szép, de ezen nem tudok változtatni.
22 vagyok.
Tanulok, nem is rossz helyen, felesleges diplomáért, közösségben is tevékenykedem, nem is keveset, de attól még "nőszámba" nem igazán vesznek...
Aki szerint pedig nőnek lenni akkora előny, kényelem manapság (bár akár bármikor is), az valószínűleg még nem próbálta.
"Az arcom valóban nem szép, de ezen nem tudok változtatni."
Shit happens. Amekkorák manapság a nők elvárásai, tőlünk tényleg az a minimum elvárás, hogy egy nő nézzen ki jól. A többi csak extra. Pláne, hogy szexen kívül ígyse-úgyse vagytok jók semmire. Nem szép az arcod? Nem tudsz rajta változtatni? Kit érdekel?! Old meg a problémád.
"életbácsi mindent ingyen és bérmentve a lába elé pakol"
Igen? Hol? Légyszi mesélj erről, nekem nem tűnt még fel. :D Főleg hogy még kevesebb fizetést is kapunk ugyanabban a munkakörben mint a férfiak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!