Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem. Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, 15 éves (én is annyi vagyok) és már nagyon régóta ismerem, de most valahogy beleszerettem és tök sokat beszéltünk, meg minden és ő is bevallotta hogy érez irántam valamit. És smároltunk, meg megfogta a kezem.. de nem járunk. És most a suliba (amugy egy osztályba járunk) mindenkivel beszél, csak velem nem. ez elég rosszul esik. Viszont face-en meg írta hogy szeret de akkor miért nem beszélünk soha? meg már olyan bunkó velem. Nem tudom hogy most mi van.. légyszi segítsetek

2014. márc. 22. 10:04
 1/2 anonim válasza:
Ez nagyon aranyos volt amit olvastam!!! Az első fiatalkori szerelem jutott eszembe, ugyanúgy oszt.társam volt, ugyan azt csinálta amit most a te "szerelmes" !!!! Én anno nem csináltam semmit, hagytam hogy a fiú kezdeményezzem!!! Kezdeményezett is!!! Várni kell!!!! Az idő mindent megold!!! :) Nyugi, ha azt írta hogy szeret, akkor annak van valamiféle alapja!!! A szavaknak súlya van, ilyennel nem szoktak az emberek dobálózni!!! :) Sok sikert, szurkolok! :)))
2014. márc. 22. 10:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Az elég rossz jel ha az osztálytársaid előtt nem vállal fel téged,valószínűleg szégyell téged.

Erre kérdezz rá ,mert ez így nem normális.

2014. márc. 22. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!