Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem rossz jön a jóidő sok pár egymásra talál?
nekem meg ugyan úgy telik ez is mint az összes eddigi senki se akkar velem semmit
csajok és fiúk másznak egymásra amerre nézek ,nekem meg megint úgy telik hogy nem történik semmi
most már nem birom prostihoz megyek
nem értem rám miért nem jön senki ,pedig személy szerint én is érzem magam olyannak mit akiket látok együtt
Először is: senkinek sem lesz jobb, se neked, se nekünk, ha itt hisztizel és sajnáltatod magad. Te vagy a saját sorsod kovácsa, azért vagy ennyire magányos, mert befordult, megkeseredett, panaszkodó ember vagy.
Másodszor: lehet, hogy imponálna a lányoknak, ha megtanulnál központozni. A mondatalkotás és fogalmazás nem abból áll, hogy egymás után dobáljuk a szavakat. Így természetes, hogy senkinek nem kellesz, nem is érteni, mit akarsz.
Harmadszor: nem a tavaszon múlik, hogy az emberek összejönnek, meg együtt vannak, csak ilyenkor látod őket, mert télen otthon csinálják ugyanezt.
jó de nekem mért nem lehet ,
mondták tegyél érte tettem kondiztam edzettem ,jó ruhákat vettem és mégse sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!