Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rossz döntést hogyan tudnék helyrehozni? Fiúk, srácok, ti látnátok esélyt?
több mint másfél éve volt hogy megismertem egy srácot, aki szerette volna ha találkozunk, esetleg komolyabbra fordulhatott volna a dolog, de én elutasítottam, nagyon bunkó voltam vele.
ez már régi történet, de szeretném ha találkozhatnék vele, és beszélgetnénk, mert furdal a lelkiismeret, ahogy ejtettem. :( nem azt akarom hogy megbocsásson, vagy ilyesmi, csak szeretném ha meghallgatna.
szerintetek erre van esély? vagy hagyjam a fenébe, ezt elszúrtam?
az utóbbi napokban sokat rágódom rajta, mi lett volna ha... de ennyi idő után... szerintetek?!
jóó oké,
csak van egy érzésem hogy amikor nem számítok rá, véletlenül fogunk össszefutni és az nagyon kínos lesz :/
már egyszer rámmozdult, de akkor nem adtam neki esélyt, és nem az hogy most ha akarná akkor lehetne, csak egyszerűen nem tudom elfelejteni, és szeretném ha meghallgatna.
egyébként nem hiszem hogy rámmozdulna, ez nem egy hollywoodi film. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!