Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Brutálisan lúzer vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Brutálisan lúzer vagyok. Hogyan változhatnék meg?

Figyelt kérdés

Nem nyafogás akar lenni.

Tegnap (meg mára virradóan) volt egy buli sok ismeretlennel és ott mutatkozott meg ez igazán..szinte senkivel sem tudtam megismerkedni,egy népszerűbb barátom követtem folyton,a lányt aki tetszett valamennyire a szemem előtt szedték fel,én nem tettem semmit.

Nagyon szégyellem magam emiatt és feszít a tehetetlen düh a kihagyott lehetőségek miatt.

Más odament tökismeretlenül és mindenkivel összebarátkozott percek alatt és egy lányt is összeszedett.

Hogy lehetnék közvetlenebb,érdekesebb?

18/F

2014. márc. 22. 09:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azért, mert nagyon rágörcsölsz. Olyan még nem volt, hogy egy lány ment oda hozzád?
2014. márc. 22. 10:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Próbáld elérni hogy a csaj jöjjön oda hozzád. Pl. legyen jó sok lóvéd, és egy menő verdád. Ne aggódj, oda fognak menni ;)
2014. márc. 22. 10:38
 13/13 anonim válasza:
Figyelj, én végül is kigyógyultam hasonló helyzetből, érdekesebb és közvetlenebb lettem, segíthetnék neked ( ha írsz privátot). (F)
2014. máj. 24. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!