Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Riba*nc vagyok! Hogyan változhatnék meg?
Nem vagy r.banc - az prostituáltat jelöl - aki valuta ellenében nyújt szexuális szolgáltatást.
Ha tetszik az összes, jogod van megízlelni őket mind. Nincs azzal semmi baj, ha jó élményeket szerzel, amíg teheted. Nem leszel bepókhálósodott vénasszony később.
"Nem vagy r.banc - az prostituáltat jelöl - aki valuta ellenében nyújt szexuális szolgáltatást."
A r..banc pont hogy az a nőszemély aki pénz nélkül is nyújtja a "szolgáltatásait" :)
Amúgy tanulj önuralmat.
"A r..banc pont hogy az a nőszemély aki pénz nélkül is nyújtja a "szolgáltatásait" :) "
Akik egymással önszántukból szeretkeznek, azok nem szolgáltatást nyújtanak kölcsönösen egymásnak. Hanem örömszerzési célzattal létesítenek ilyen kapcsolatot. Bár lehet, hogy elavult a gondolkodásmódom.
Ingyenes szolgáltatásokról még csak kapcsolt vállalkozások esetében hallottam, de előfordulhat ott is transzferár. De lehet, hogy a gazdasági rendszer is módosult időközben.
Valakik lehetnek együtt 20 évig, 20 hónapig, 20 napig, 20 percig. Minden esetben önszántukból (ingyenésbérmentve) egymás örömére. Párja a zokninak van.
De nem akarom az értékrendedet kritizálni, elfogadom. Az én értékrendemben a r.banc anyagi haszon reményében létesít kapcsolatot. És ez házasság keretei között is megtörténhet, "párok" esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!