Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudnám őt ölni, a r*bancaival együtt! Gyűlölöm de nem mondhatom meg neki! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megcsalt a barátnőmmel, és még sok már csajjal! Első kapcsolatom volt(csók, szex minden), azt hittem tisztel ,szeret, becsül, hisz Ő volt az a "szegény, ártatlan" fiú, akitől senki nem akart semmit...
Volt baja a nemi szervével, mint kiderült k*rvázott és azt hitte AIDS-es, de nekem erről sem szólt semmit!
Kiment külföldre, megvártam. Ki tudja ott is hányszor csalt meg! Megcsinálta és voltam a leghülyébb, legostobább nyomorék az egész világon, mert ebből semmit nem vettem észre és az orrom előtt csinálta!
2014. márc. 21. 16:38
11/13 acelsziv válasza:
vissza fogja. Ha nem így, akkor másképp. Te most azon legyél, hogy visszanyerd a saját lelki egyensúlyodat. Egy ilyen tetű egyszerűen nem éri meg azt az időt és energiát, amit a rajta való rágódással elvesztegetsz.
12/13 anonim válasza:
Adj neki nemibetegséget. Aki ennyire gerinctelen féreg, annak ez a legnagyobb bűntetés.
13/13 anonim válasza:
Én bosszút álltam az exemen. Sokáig tartott, de bejött és úgy összetörtem a lelkét, hogy remélem az életben többé nem lesz normális párkapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!