Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb melegek! Milyen volt a melegélet a '70 es '80 as években? Ti hogy éltétek azt akkor meg?
Figyelt kérdés
Változott valami azóta?... Mi igen, mi nem? Milyenek voltak az ismerkedési lehetőségek? Bulik voltak Budapesten? Milyen volt akkor együttélbi valakivel? Minden érdekel :-)2014. márc. 21. 16:29
11/18 A kérdező kommentje:
és ma már az megint divat :)
2014. ápr. 18. 21:13
12/18 anonim válasza:
Hát én fel nem tudnék izgulni egy bajuszos pasira:D
pfej:d
13/18 anonim válasza:
Nekem mindig is a bajuszos és borostás férfiak jöttek-jönnek be!Visszasírnám azokat az időket, amikor a férfiak férfinak néztek ki! A teljesen leborotvált, illatfelhőben úszó pasik nagyon nem jönnek be! Ízlések és pofonok!
14/18 anonim válasza:
Borostás lehet,de a bajusz nekem az olyan öreg bácsis,nagypapás,mikulásos.
Szexuálisan taszító.
15/18 anonim válasza:
Brandoneee20-nak:
A kék osztriga bár tudtommal egy híres pesti szórakozóhely, bár ezekszerint lehet, hogy már megszünt.
17/18 anonim válasza:
A Kék Osztriga bár a Rendőrakadémia c. filmben szerepelt, a valóságban nem létezik.
18/18 anonim válasza:
Lehet, hogy már nem, de, hogy létezett az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!