Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, akik összefekszetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik összefekszetek mindenkivel a bulikban, nem veszitek észre, hogy a fiúk kibeszélnek a hátatok mögött?

Figyelt kérdés
Ezt most azokra értem, akivel bármikor lehet egy éjszakás kaland. Mi mindig kibeszéltük őket, megmondtuk kit lehet hamar megdugni, és azért mentünk oda hozzájuk bulikba, mert kaphatóak voltak mindig mindenre. És ők még büszkék is voltak rá, hogy milyen sok pasival voltak, meg mindenki szereti őket. Hát egyáltalán nem. Mert belső értékük nem volt. Én megtaláltam már a barátnőmet, de azért jó lenne, ha a fiatal lányok többsége ezzel tisztában lenne. Közelebbről megismerni, főleg barátnőnek az ilyeneket sose akartuk. Ez csak a partiribikre vonatkozik. 20/f

2014. márc. 21. 15:45
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
*6-os. Ki az akinél nem tudunk labdába rúgni? Ha azért nem lehet nála labdába rúgni, mert akkora igényei vannak, és csak a külsőre megy, akkor ő se ér többet azoknál a ribaancoknál. Normális lány, veszi a fáradtságot, és megismeri a belsőt is a külsőn kívül. De sokan nem. Ezért van csomó átlag pasinak barátnője, mert megtalálta a normálisabbat. Akiknek nincs, azoknak nem volt szerencséjük, akik csak a külsőre mennek, nem érdemes foglalkozni vele. Tehát akinél nem lehet labdába rúgni, azok sem különbek, szóval igen a nagy igényű lányokat is kibeszéljük ne aggódj.
2014. márc. 22. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!