Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik összefekszetek mindenkivel a bulikban, nem veszitek észre, hogy a fiúk kibeszélnek a hátatok mögött?
Bár én nem fekszem össze csak úgy akárkivel de egy valami nagyon szúrja most az oldalam szal megvakarnám ... Fiúk ti nem veszitek észre hogy a lányok egy ilyen után rohadtul kibeszél titeket, a méretetekről, a technikátokról vagy épp a bénaságaitokról?
És még valamit hozzátennék, nem kedvelem azokat a fiúkat akik egy-éjszakás kalandokat folytatnak, és szerintem ezzel nem én vagyok egyedül.
Azért szeetem itt a nők felháborodását, engem aztán kibeszélhet, hogy mekkora a farkam, akár el is hordhat aminek akar, beteljesítette funkcióját onnantól felesleges a számomra még a létezése is, a technikám nyilván nem a legjobb, mert eszem ágában nincs olyan nőre fél óránál többet pazarolni akit aznap megismerek és már meg is dugom.
Egyik kedvenc esetem: titpikus jólöltözött, jómódu csaj adja az észt, hogy ő így kihasználja a palikat, neki csak szexre kellenek stb stb, nyilván rá se kellet beszélni, azt amikor elzavartam szex után nekiált hisztizni, hogy csak ennyit jelentett nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!