Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, akik összefekszetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik összefekszetek mindenkivel a bulikban, nem veszitek észre, hogy a fiúk kibeszélnek a hátatok mögött?

Figyelt kérdés
Ezt most azokra értem, akivel bármikor lehet egy éjszakás kaland. Mi mindig kibeszéltük őket, megmondtuk kit lehet hamar megdugni, és azért mentünk oda hozzájuk bulikba, mert kaphatóak voltak mindig mindenre. És ők még büszkék is voltak rá, hogy milyen sok pasival voltak, meg mindenki szereti őket. Hát egyáltalán nem. Mert belső értékük nem volt. Én megtaláltam már a barátnőmet, de azért jó lenne, ha a fiatal lányok többsége ezzel tisztában lenne. Közelebbről megismerni, főleg barátnőnek az ilyeneket sose akartuk. Ez csak a partiribikre vonatkozik. 20/f

2014. márc. 21. 15:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mit tesztek érte? :D
2014. márc. 21. 16:02
 12/21 A kérdező kommentje:
Szerinted ha nem kéne semmit tenni érte, akkor miért van ilyen sok 20+ szűz fiú? Odamenni, lebeszélni a bugyiját gyakorlatilag ennyi.:DD Mondjuk igazad van valamilyen szinten, szinte semmit nem kell tennünk érte. Csak beszélni bevágódni, és már jönnek is.
2014. márc. 21. 16:05
 13/21 A kérdező kommentje:
Meg tudod a régi szöveg: Egy olyan kulcs, amivel minden zárt ki tudsz nyitni mindenkinek kell, de egy olyan zár, amit minden kulccsal ki lehet nyitni már senkinek sem.:)
2014. márc. 21. 16:06
 14/21 anonim ***** válasza:
72%

Bár én nem fekszem össze csak úgy akárkivel de egy valami nagyon szúrja most az oldalam szal megvakarnám ... Fiúk ti nem veszitek észre hogy a lányok egy ilyen után rohadtul kibeszél titeket, a méretetekről, a technikátokról vagy épp a bénaságaitokról?

És még valamit hozzátennék, nem kedvelem azokat a fiúkat akik egy-éjszakás kalandokat folytatnak, és szerintem ezzel nem én vagyok egyedül.

2014. márc. 21. 16:08
 15/21 A kérdező kommentje:
Akkor mindenki mindenkit kibeszél ok.:D Amúgy én mindig olyan nővel voltam, akit csak hallásból ismertem, hogy kapható a dologra. Tök mindegy nekem mit mond. De olyan csajról, akiről ez suliban, munkahelyen elterjedt, azt lenézik. Egy pasit pedig nem így vettem észre.
2014. márc. 21. 16:10
 16/21 anonim ***** válasza:
Kb. 1 mondat után tudom hogy lefogok-e feküdni vele vagy nem, egy kaland nem azon múlik milyen jól dumálsz :D
2014. márc. 21. 16:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Látom nagyon magabiztos vagy :D Nekem pont az az első, h elmondom a bnőmnek, h mekkora volt neki, mennyi idő alatt élvezet el és, h én egyáltalán elélveztem vele vagy sem :D miért olyan hihetetlen, h mi is trófeának tartunk benneteket? :D
2014. márc. 21. 17:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Köszi 60%-os :D Eddig is jó érzés volt elküldeni a r*bancokat a büdös p*csába, de ezek után mégjobb lesz :D
2014. márc. 21. 17:40
 19/21 anonim ***** válasza:
Nincs mit! :D Örülök, h segíthettem :D
2014. márc. 21. 17:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Azért szeetem itt a nők felháborodását, engem aztán kibeszélhet, hogy mekkora a farkam, akár el is hordhat aminek akar, beteljesítette funkcióját onnantól felesleges a számomra még a létezése is, a technikám nyilván nem a legjobb, mert eszem ágában nincs olyan nőre fél óránál többet pazarolni akit aznap megismerek és már meg is dugom.

Egyik kedvenc esetem: titpikus jólöltözött, jómódu csaj adja az észt, hogy ő így kihasználja a palikat, neki csak szexre kellenek stb stb, nyilván rá se kellet beszélni, azt amikor elzavartam szex után nekiált hisztizni, hogy csak ennyit jelentett nekem?

2014. márc. 21. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!