Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nőnek mikhez kell értenid?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek mikhez kell értenid?

Figyelt kérdés

2014. márc. 20. 11:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Jo kerdes. De nekem nokent pl nem tetszik h sokan nem tudnak fozni.
2014. márc. 20. 11:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már a mai világban nincs olyan hogy mihez kell értenie egy nőnek vagy mihez egy férfinak. Én a feleségemmel mindent együtt csinálok. Együtt takaritunk főzünk vagy épp fát vágunk.Ha nem vagyok otthol megeteti a jószágot,de ha ő van távol,akkor én főzök . Ilyen nincs hogy ez női munka,vagy mit kell tudnia egy nőnek,vagy mit egy férfinek.
2014. márc. 20. 11:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A minimum elvárás egy nővel szemben, hogy legalább palacsintát tudjon sütni.
2014. márc. 20. 11:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha velem akar lenni, akkor főzni(mert én csak korlátozottan tudok, kb a tészta főzésnél megáll a tudomány, feljebb nem megy semmi), takarítani, normálisan mosogatni, aktív szexelni, beszélgetni, humorral rendelkezni.Ez a mi dolgainkhoz képest kevés. Ja, és ízlésesen öltözködni.
2014. márc. 20. 11:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ismerek olyan nőt, aki jóformán vizet nem tud forralni, a házimunkát hírből sem ismeri, igazi liba, mégis mindent a popsija alá tol az elvakult férje.

Ismerek olyat is, aki meg főz-mos-takarít, külsőre/belsőre is oké, évek óta mégsincs senkije.

Saját korosztályban (18) pedig azt látom, hiába vagyok házias, tesznek rá a srácok. Max rácsodálkoznak, hogy ügyes vagyok, de ennyi.

Életkor, személyiség, neveltetés kérdése h mit várnak el egy lánytól. De elsősorban magadnak felelj meg.

2014. márc. 20. 11:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

főzni sütni nem lényeg mert maximum megtanítom.

De azért egy tésztát ki tudjon főzni. Meg 2 lábbal álljon a földön.

2014. márc. 20. 11:41
 7/9 PearlDiver ***** válasza:
Legyen tisztában a saját nőiségével és a hivatásával, ha ehhez a kettőhöz (de akár több hivatása is lehet) ért, akkor nagy baj nem lehet.
2014. márc. 20. 12:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
műbalhéhoz, éjjel nappal budapesetes jelenetrendezéshez, okostelefon nyomkodáshoz szakavatott, komoly fejjel, (mintha ios fejlesztő lenne). fb képek felrakása, és "köszi <3 xDD", amikor valaki benyalizik a kép alatt, mert szívesen megdugna a neten. önmegvalósítás határtalanul, igazság ki nyilvánítás, kutya sétáltatás, rákiabálás, simizés, és cukimukiság.
2014. márc. 20. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:
27%

sütni főzni,és hallgatni.

na meg takarítani.

ééés figyelni az okosabbra :)

minden másra ott vagyok én vagy a mastercard.:D

2014. márc. 20. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!