Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha kihívóan kiöltöztök, akkor melyik pasi viselkedés jön be nektek jobban?
Akkor, ha tudatja veled, hogy tetszik a tested ( pl néha végignéz rajtad, a melleidre, stb.. és te ezt észreveszed, vagy ha úgy tesz, mintha teljesen természetesen lennél felöltözve (pl tartja a szemkontaktust beszélgetés közben, néha-néha elpillant másik irányba, stb..)
kort is
Sosem öltözködöm túl kihívóan, és ne a bámulással ismerje el, hogy tetszem neki.
Aki 90%ban a külsővel akar hódítani, az meg viselje el az alpári viselkedést is.
Onnan jött a kérdésre az ötlet, hogy egy autószerelő műhelyben a "titkárnő" féle, akinél fizetni kell a szerelésért, úgy öltözködik, hogy seg.ge-melle kint van szinte a ruhából... és szerintem az ilyen nők azok, akik élvezik azt, hogy sok férfi csorgatja utánuk a nyálát.. gondoltam, hogy mivel szinte az összes férfi epekedik egy ilyen nő után, a nőnek talán vonzóbb lenne egy olyan pasi, akiért neki is küzdenie kell valamennyire, nem dicsérgetné, nem bókolna neki folyton stb...
U.I.: egyetértek, aki ilyen riban.cosan kiöltözik, az viselje el az alpáriságot. Egy ilyen ri.bancra én se tudok igazi NŐként tekinteni. Csak egy éjszakára kellene, nem komoly kapcs.-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!