Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok, vonzonak talaltok egy ferfit ha dohanyzik? Esetleg ferfiasabb tole?
Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 08:01
11/15 anonim válasza:
Nem, kizáró ok. Büdös, sárga a bőre, a fogai, fujj. Nem beszélve persze a cigi áráról, főképp napjainkban. Mennyi minden másra el lehetne költeni azt a pénzt.
12/15 anonim válasza:
Semmiképp sem lesz vonzóbb, vagy férfiasabb. Ez visszafele is igaz. Nem lesz valaki férfiasabb, vagy vonzóbb attól, hogy nem cigizik.
Régebben zavart, ha valaki cigizett, mára party dohányos vagyok, szóval nem különösebben izgat, semmiképp sem kizáró ok.
13/15 anonim válasza:
nem mondhatnám, hogy némelyeknek nem áll úgy a szájában, mint aki erre született.
14/15 anonim válasza:
Nem, nálam rögtön kizáró ok. Nem kezdek olyannal aki bűzlik és nem becsüli a saját és főként az én egészségemet sem. Volt oylan pasim aki a kapcsolat közben vette fel ezt a csodás szokást. 2 hónapod adtam neki, hogy letegye, nem tette, repült.
15/15 anonim válasza:
Ellenkezőleg, nálam 0% az esély, ha egy férfi dohányzik.
Abszolút kizáró ok, én sosem dohányoztam és visszataszítónak találom a szagát, az ízét stb.
A legjobb pasit is pillanatok alatt nemkívánatossá teszi, legalábbis nekem :)
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!