Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Bennetek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Bennetek van "védelmezési, oltalmazási" ösztön a nők, lányok irányába?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy megvan bennetek az a reflex hogy meg akarjátok védeni a lányt akit szerettek? Ez függ az adott lánytól is, hogy kialakul-e ez bennetek?

A kérdés azért vetődött fel bennem, mert a korábbi pasimban egyáltalán nem volt ez meg, akivel pedig most vagyok együtt nála nagyon is.

2014. márc. 18. 23:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
jó a környéked úgy látszik :D de addig jó még nem kell védeni senkit sem senkitől
2014. márc. 19. 00:33
 12/17 anonim válasza:
A barátnömet megvédem főleg ha szeretem, de amugy leszarom.... melyik lányt ütik agyon lány barátom nincsen ugyhogy ennyi :)
2014. márc. 19. 04:29
 13/17 anonim ***** válasza:
természetesen megvan bennem.
2014. márc. 19. 07:24
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, elmondok neked egy érdekességet. Amikor háború van, akkor a férfiak bevonulnak harcolni, a nők pedig különféle kisegítő feladatokat látnak el. Van, aki a hátországban marad, míg mások egészségügyisként látják el a sebesülteket, rádiósok, térképészek, tolmácsok, esetleg sofőrködnek, stb... Szinte minden posztra beoszthatnak nőket is, egyet kivéve. AZ ELSŐ VONALBA HARCOLNI SZIGORÚAN TILOS NŐKET BEOSZTANI!!

Hogy miért? Mert az katasztrófa lenne! Lőni, gránátot dobni tud egy nő is, ellenben amikor az első néhány nő megsebesülne és elkezdene sírni, jajgatni, a férfiak azonnal abbahagynák a harcot és mindenki a nők megsegítésére igyekezne-a frontvonal pedig összeomlana.

A férfiakban genetikailag benne van a nők oltalmazása, védelme. Csak éppen a mai idióta, ultrafeminista p..-k ezt ölték ki belőlük!! Ma mindenhol azt látni, hogy legyél paraszt a nővel, legyél rosszfiú, bántsd meg és teperni fog utánad! Én például egyszer használtam itt a fórumon a "szívből szeretni"-kifejezést, erre elhordtak mindenféle nyálas alaknak! Most én tehetek róla, hogy ilyen szegényes a lelkivilága, illetve a szókincse valakinek?!

Szóval a válasz: Igen van, nagyon is! De csak annak, aki olyan, hogy megérdemli!

2014. márc. 19. 10:55
 15/17 anonim ***** válasza:

IGEN - csupa nagybetűvel vigyázok rájuk, de kényszer franciára, mély torokra és anális játékokra

SAJÁT kérésükre önként jelentkeznek.

Kímélném őket, de ha nekik ezek a jók????

2014. ápr. 26. 08:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha valaki rálőne egy nőre a közelemben, akkor nem ugranék a golyó útjába. Tehát a válasz: nem.
2014. jún. 6. 10:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Csak akit szeretek. Ha barátom vagy közeli ismerősöm, akkor igen. Ha a párom, akkor bármi áron megvédeném.

24/F

2014. jún. 6. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!