Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Bennetek van "védelmezési, oltalmazási" ösztön a nők, lányok irányába?
Úgy értem, hogy megvan bennetek az a reflex hogy meg akarjátok védeni a lányt akit szerettek? Ez függ az adott lánytól is, hogy kialakul-e ez bennetek?
A kérdés azért vetődött fel bennem, mert a korábbi pasimban egyáltalán nem volt ez meg, akivel pedig most vagyok együtt nála nagyon is.
Kérdező, elmondok neked egy érdekességet. Amikor háború van, akkor a férfiak bevonulnak harcolni, a nők pedig különféle kisegítő feladatokat látnak el. Van, aki a hátországban marad, míg mások egészségügyisként látják el a sebesülteket, rádiósok, térképészek, tolmácsok, esetleg sofőrködnek, stb... Szinte minden posztra beoszthatnak nőket is, egyet kivéve. AZ ELSŐ VONALBA HARCOLNI SZIGORÚAN TILOS NŐKET BEOSZTANI!!
Hogy miért? Mert az katasztrófa lenne! Lőni, gránátot dobni tud egy nő is, ellenben amikor az első néhány nő megsebesülne és elkezdene sírni, jajgatni, a férfiak azonnal abbahagynák a harcot és mindenki a nők megsegítésére igyekezne-a frontvonal pedig összeomlana.
A férfiakban genetikailag benne van a nők oltalmazása, védelme. Csak éppen a mai idióta, ultrafeminista p..-k ezt ölték ki belőlük!! Ma mindenhol azt látni, hogy legyél paraszt a nővel, legyél rosszfiú, bántsd meg és teperni fog utánad! Én például egyszer használtam itt a fórumon a "szívből szeretni"-kifejezést, erre elhordtak mindenféle nyálas alaknak! Most én tehetek róla, hogy ilyen szegényes a lelkivilága, illetve a szókincse valakinek?!
Szóval a válasz: Igen van, nagyon is! De csak annak, aki olyan, hogy megérdemli!
IGEN - csupa nagybetűvel vigyázok rájuk, de kényszer franciára, mély torokra és anális játékokra
SAJÁT kérésükre önként jelentkeznek.
Kímélném őket, de ha nekik ezek a jók????
Csak akit szeretek. Ha barátom vagy közeli ismerősöm, akkor igen. Ha a párom, akkor bármi áron megvédeném.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!