Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátomnak nem tetszenek a melleim? Ettől még lehet jó a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

A barátomnak a kicsi cicis (A, B kosaras) lányok jönnek be. Nekem viszont elég nagyok a melleim (70E) és sajnos lógnak is, nagyon szégyellem őket. :(

A barátom azt mondja, hogy tetszem neki így, ahogy vagyok. Viszont az előző barátnőinek is pici volt, és tudom, hogy odáig volt értük. Ha szex közben én nem veszem le a melltartómat, ő sosem veszi le rólam. Egyébként sokszor inkább hátulról akarja csinálni, kutyapózban - ez is azért lehet, mert nem tetszem neki és nem akar közben engem nézni?

20L és 29F

2014. márc. 17. 19:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Keress új pasit. Pl engem. :) Komolyan szólva, akkor kérdés miért jött eleve össze veled? Szerintem még mindig az a legtisztább, ha vele beszéled meg. Mi itt ötletelhetünk hetekig, de jobb ha ő elmondja, és vele rendezed.
2014. márc. 21. 06:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A barátod egy idióta, és valószínű hogy csak arra kellesz neki, mert már rég nem látott nőt előtted.

70E mell is gyönyörű, és hidd el az is jól tud kinézni ha egy kicsit lóg. Olyan anyukás.... Nekem is volt ilyen kaliberül exem és imádtam.

Hogy miért kutya mindig? Nem tudom....

2014. márc. 26. 23:42
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Ez a mellmeret akkora amit mar az ismerkedesnel latott hogy joval nagyobb mint egy B kosar. Ha zavarna nem jott volna ossze veled. 25F
2014. máj. 4. 12:28
 14/19 anonim ***** válasza:
Megoldódott azóta?
2015. márc. 18. 02:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Selejtezd ki ezt az idiótát!

Egy idő után majd ő teszi meg veled...

2015. márc. 18. 13:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A barátod nem normális, ha ez igaz. Egy mell minél nagyobb, annál szebb. A, B kosarasok nekem egyáltalán nem tetszenek, legalább C legyen. A tieid fantasztikusak lehetnek!
2015. márc. 18. 15:32
 17/19 anonim ***** válasza:
57%
De hülye! A pedok szeretik a kis cicit! 70E annyira de annyira szép lehet!
2015. jún. 26. 12:39
 18/19 Scav ***** válasza:
Utolsó! Vagy azok, akik a vékony lányokat szeretik, azokon pedig egy kisebb cici az arányos.
2015. jún. 29. 09:08
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak a nagy mellek a szépek, mindegy hogy a lány vékony, vagy kicsit teltebb. A nagy a nőies, szexi és vékony lánynak is lehet természetes nagy melle.
2015. jún. 29. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!