Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátomnak nem tetszenek a melleim? Ettől még lehet jó a kapcsolatunk?
A barátomnak a kicsi cicis (A, B kosaras) lányok jönnek be. Nekem viszont elég nagyok a melleim (70E) és sajnos lógnak is, nagyon szégyellem őket. :(
A barátom azt mondja, hogy tetszem neki így, ahogy vagyok. Viszont az előző barátnőinek is pici volt, és tudom, hogy odáig volt értük. Ha szex közben én nem veszem le a melltartómat, ő sosem veszi le rólam. Egyébként sokszor inkább hátulról akarja csinálni, kutyapózban - ez is azért lehet, mert nem tetszem neki és nem akar közben engem nézni?
20L és 29F
Elég fura lenne, ha nem tetszenél neki miközben te vagy a barátnője.
Lehet, hogy azért nem veszi le, mert fél, hogy téged zavarna.
Attól, hogy előtted pici cicis barátnője volt, még tetszhet neki a nagy is. A pici cicis meg lehet, hogy arra gondol, hogy na most nagymellű barátnője van, akkor én biztos nem is tetszettem neki :)
70E ? hát írj rám ha oda a kapcsolatodnak
én majd értékellek
Hát én nem tudom megérteni a barátodat, már ha valóban így van, ahogy írod. Én pont fordítva vagyok, akárcsak a férfiak többsége, vagyis a nagy melleket (már ha természetes) imádom, ellenben a kicsik nem jönnek be. Ha E kosaras melltartót hordasz, akkor csodálatos melleid lehetnek, képet én is szívesen fogadok privátban, ha kíváncsi vagy a véleményemre.
Egyébként honnan tudod, hogy odáig volt az előző barátnőiért, és hogy ez a mellük miatt volt? Miből gondolod, hogy neki a kis mellek tetszenek? Elég abszurd szerintem.
Egy természetes nagy mellnek meg valamennyire lógnia kell, nem lehet labda formája, de pont így gyönyörűek!
23F
Láthatnánk róla képet?
Esetleg privátban?
Egyébként ha nem tetszenél a barátodnak akkor nem jött volna össze veled, vagy szakított volna.
Dobd ki és gyere hozzám! Ilyen mellet szégyellni? Jesszus.
Viccet félre téve, először kérdezd meg, hogy miért nem veszi le a melltartód, biztos, hogy jó vagy-e így, stb. A kommunikáció az alapja a kapcsolatnak. Amúgy pedig -véleményem szerint- nem jött volna veled össze, ha zavarná a mellméreted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!