Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párommal nagyon ritkán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal nagyon ritkán sexelünk. Lehet ez az internetfüggőség és a TV függőség miatt van? Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Már nem emlékszem mikor voltunk együtt,és tegnap is lehetünk volna,de inkább neteztünk,meg filmet néztünk.Aztán jön a ráébredés,hogy na megint nem voltunk együtt.
2014. márc. 17. 12:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az jó ha nem akarsz szakítani, igaz most nagyon le leszek szólva, de nem baj. Ha nem egyszerre fekszetek le, akkor ébresszétek fel a másikat, de úgy, hogy elkezded simogatni a megfelelő terűleten, és/vagy csókolgatni. Esetleg, ha megébredtek, akkor is ugyanez. Ha valamelyikőtök elobb fekszik le, kezdje el a szexet egyedül, de látványosan. Szerintem akkor már a partner sem akar kimaradni belőle. Bocs, telefon.
2014. márc. 17. 13:18
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem egész nap kockulunk,inkább este.Dolgozunk van gyerekünk is,csak amikor eljön az este erős késztetést érzünk és ülünk a gép elé,vagy az okostelefonon pötyögünk amíg el nem megy az idő.Aztán beájulunk az ágyba,és nincs kedvünk csak aludni.Már beszéltük, hogy nem jó ez így,de mégse változtatunk rajta.Pedig ez így nem okés,de szakítani hülyeség volna,inkább valahogy ezt a netet kéne kiiktatni,de ha nem tudunk valami miatt hozzáférni rendesen idegesek leszünk.Volt,hogy nem volt hálózat mert javították a kábelt és rendesen elvonási tüneteink voltak.Nagyon rossz így élni,nem is gondoltam,hogy ennyire hatalmába keríti az embert.Lehet ezen viccelődni,de szerintem más is küzd hasonló problémával,és nem lehet ezt csak úgy megoldani,hogy fogom és kikapcsolom a gombot.Mond meg egy drogosnak,hogy ne vegyen egyszerűen anyagot.Szóval nem egyszerű.
2014. márc. 17. 13:34
 13/20 Noydra ***** válasza:

Ha gyereketek van, valóban ne szakíts.

De akinek ESZÉBE SEM JUT, hogy rámásszon a másikra, az ne mondja nekem, hogy kívánja kicsit is...

2014. márc. 17. 14:02
 14/20 anonim ***** válasza:
Pedig csak úgy megy. Nálunk 2 felnőttre + 2 kiskorúra jut 7 internetképes eszköz - ebből 4-hez 4-10Gs mobilnet is van - és én ugyanúgy beleestem ebbe a csapdába. Aztán egy szép napon nyomtam a tab-nak egy factory reset-et és felraktam a polcra, a laptopot csak akkor indítom be, ha a telefonon látom, hogy olyan levelem jött amihez VPN-kell, amikor végzek a tennivalóval, akkor lecsukom. A híreket megnézem a telefonon, ha éppen nincs jobb dolgom, a tv-t meg 10perccel a lefekvés után kinyomom. Azóta a gyerekek sem a telefont/gépet nyomogatják állandóan és elárulom a titkot - semmiről sem maradtunk le még emiatt. Minden csak elhatározás kérdése. (2. voltam)
2014. márc. 17. 14:02
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Mindenki buta aki szerint egy párkapcsolat csak szexből áll, vagy ha nincs egy napig szex az nem kapcsolat.

Az ilyenek mint a banánfa alatt kefélő majmok, nem többek.

Szerintem tökéletesen normális az, ha nem szexeltek minden este. A szex ha belegondolsz baromi unalmas. Persze kielégít, persze hatalmas a vágy, de maga a szexualitás fogalmilag eléggé korlátolt dolog. Izgalmi szakasz, behatolás, aktus, kielégülés. Ugyanez az év 365 napján életed 40-50 évén át. Aki szerint ezt kéne csinálni minden egyes nap, mert csak manapság ez nagy divat és egy párkapcsolat csak ettől lesz párkapcsolat azok semmit nem értenek az egészből.

A szex jó dolog, csináljátok ha akarjátok. Ha nem akarjátok egy-egy este, nem kötelező. Mi is szoktunk tv-zni ha fáradtak vagyunk, vagy ha rohantunk egész nap.

van hogy annyi erőm nincs hogy rá másszak a barátnőmre.

Jellemzően a munkanélküliek vagy azok szoktak egész nap szexelni, akik semmit nem sportolnak. Van fölös idő és energia.

2014. márc. 17. 16:14
 16/20 Noydra ***** válasza:

Utolsó, hülyeségeket írsz, de jókat is.

Viszont meg ne magyarázd nekem, hogy az normális, hogy nem is emlékszik már arra, mikor csinálták utoljára.

Mert az vicc...

2014. márc. 17. 17:26
 17/20 anonim ***** válasza:

15-ös

te szűz vagy?

2014. márc. 17. 17:30
 18/20 Noydra ***** válasza:
Csak nincs libidója...
2014. márc. 17. 17:40
 19/20 anonim ***** válasza:

Akkor nem csak én vagyok ilyen ****. Most is itt ülök, az asszony meg már alszik, de nem keltem fel, mert reggel indulni kell. Az elvonási tünetek nálam is jelentkeztek már, de én sajnos dolgozok is a gépen. Szerintem egyszerűen csak nem vagyunk normálisak. Akkor van szerintem nagy baj, ha a gyerek kérése elé helyezitek a kockulást, vagy ha segíteni kell a gyereknek, és ingerültek lesztek, hogy vele kell foglalkozni. Eddig ne jussatok el! Viszont ti felismertétek, és beszéltek róla. Ennyi. Megvan a megoldás. Már csak meg kell egyeznetek egy időpontban, amikor rendíthetetlenül kikapcsoltok mindent. Ha mind a ketten felismertétek a helyzetet, és együtt nem tesztek semmit ellene, az ugyanolyan megoldás, mintha abbahagynátok. A szexet nem kell erőltetni, ha egyeznek az igényeitek, akkor jó! És közben biztos kimegy valamelyikőtök WC-re, vagy kajáért. Amikor visszaérkezik, akkor leteperi a párját, és jól elrendezi! Biztos, hogy nem lesz ellene kifogása, legfeljebb a leteperés pillanatában, az meg hamar negvan. Ha páros játékot játszatok, akkor a vesztes, teljesíti a nyertes minden kívánságát! De csak a szexel kapcsolatosakat! Kávét kérni nem ér.

Drukkolok nektek!

36F (#11)

2014. márc. 18. 01:13
 20/20 A kérdező kommentje:
Kedves "utolsó" válaszoló.Nagyon jó ötletet adtál és jókat írtál!Tegnap megdumáltuk,hogy este 10-kor lámpaoltás.Nehezen de elrángattam a géptől,de most nem mondta hogy na még maradok.Én is letettem a telomat.Első lépés megvolt,majd meglátjuk.
2014. márc. 18. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!