Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal nagyon ritkán sexelünk. Lehet ez az internetfüggőség és a TV függőség miatt van? Mit tegyünk?
Ha gyereketek van, valóban ne szakíts.
De akinek ESZÉBE SEM JUT, hogy rámásszon a másikra, az ne mondja nekem, hogy kívánja kicsit is...
Mindenki buta aki szerint egy párkapcsolat csak szexből áll, vagy ha nincs egy napig szex az nem kapcsolat.
Az ilyenek mint a banánfa alatt kefélő majmok, nem többek.
Szerintem tökéletesen normális az, ha nem szexeltek minden este. A szex ha belegondolsz baromi unalmas. Persze kielégít, persze hatalmas a vágy, de maga a szexualitás fogalmilag eléggé korlátolt dolog. Izgalmi szakasz, behatolás, aktus, kielégülés. Ugyanez az év 365 napján életed 40-50 évén át. Aki szerint ezt kéne csinálni minden egyes nap, mert csak manapság ez nagy divat és egy párkapcsolat csak ettől lesz párkapcsolat azok semmit nem értenek az egészből.
A szex jó dolog, csináljátok ha akarjátok. Ha nem akarjátok egy-egy este, nem kötelező. Mi is szoktunk tv-zni ha fáradtak vagyunk, vagy ha rohantunk egész nap.
van hogy annyi erőm nincs hogy rá másszak a barátnőmre.
Jellemzően a munkanélküliek vagy azok szoktak egész nap szexelni, akik semmit nem sportolnak. Van fölös idő és energia.
Utolsó, hülyeségeket írsz, de jókat is.
Viszont meg ne magyarázd nekem, hogy az normális, hogy nem is emlékszik már arra, mikor csinálták utoljára.
Mert az vicc...
Akkor nem csak én vagyok ilyen ****. Most is itt ülök, az asszony meg már alszik, de nem keltem fel, mert reggel indulni kell. Az elvonási tünetek nálam is jelentkeztek már, de én sajnos dolgozok is a gépen. Szerintem egyszerűen csak nem vagyunk normálisak. Akkor van szerintem nagy baj, ha a gyerek kérése elé helyezitek a kockulást, vagy ha segíteni kell a gyereknek, és ingerültek lesztek, hogy vele kell foglalkozni. Eddig ne jussatok el! Viszont ti felismertétek, és beszéltek róla. Ennyi. Megvan a megoldás. Már csak meg kell egyeznetek egy időpontban, amikor rendíthetetlenül kikapcsoltok mindent. Ha mind a ketten felismertétek a helyzetet, és együtt nem tesztek semmit ellene, az ugyanolyan megoldás, mintha abbahagynátok. A szexet nem kell erőltetni, ha egyeznek az igényeitek, akkor jó! És közben biztos kimegy valamelyikőtök WC-re, vagy kajáért. Amikor visszaérkezik, akkor leteperi a párját, és jól elrendezi! Biztos, hogy nem lesz ellene kifogása, legfeljebb a leteperés pillanatában, az meg hamar negvan. Ha páros játékot játszatok, akkor a vesztes, teljesíti a nyertes minden kívánságát! De csak a szexel kapcsolatosakat! Kávét kérni nem ér.
Drukkolok nektek!
36F (#11)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!